Један од најбољих изборних резултата OO СНСД у Градишци

10.11.2018 Актуелно

 

„Овдје сам да прославим побједу са нашим активистима, да захвалим руководству странке у Градишци, свим члановима и симпатизерима који су гласали за СНСД“, рекао је Додик, који је синоћ присуствовао прослави изборне побједе коју је приредио ОО СНСД-а.

Он је додао да Градишка има бројне развојне пројекте који ће бити реализовани у сарадњи са локалном влашћу.

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да је Градишка једно од највећих упоришта политике СНСД-а и да су сви у странци поносни на изборни резултат у тој општини.

„Градишка има одличну локалну власт, која је све ово вријеме сарађивала са Владом Републике Српске. У току је реализација многих пројеката, бројни пројекти ће бити реализовани. Грађани су то препознали, што је донијело изборну побједу на свим нивоима“, нагласила је Цвијановићева.

Она је навела да у наредном периоду грађани у Градишци, али и у свим локалним заједницама у Српској могу очекивати нове помаке, те истакла да СНСД никада није остао дужан грађанима и да зна гдје има снажну подршку.

„Сада ћемо имати и власт на нивоу БиХ, српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика и надам се озбиљну структуру у Савјету министара и озбиљну делегацију из Републике Српске у парламенту БиХ. То ће значити да више неће бити блокада на нивоу БиХ и игнорисања институција Српске. Тако ћемо моћи да се посветимо искључиво развоју“, истакла је Цвијановићева.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Градишка Зоран Аџић рекао је да СНСД увијек слави побједу са својим члановима и да сада у Градишци имају разлог више за славље јер су остварени сви изборни циљеви.

„Побиједили су Милорад Додик за српског члана Предсједништва БиХ, Жељка Цвијановић за предсједника Републике Српске, а Небојша Радмановић, који је родом из Градишке, је посланик у парламенту БиХ. У новом сазиву Народне скупштине Општински одбор СНСД-а Градишка представљаће сва три кандидата Ранка Перић Ромић, Денис Шулић и Огњен Жмирић“, навео је Аџић.

Он је захвалио грађанима за подршку, јер су препознали енергију и комуникацију са СНСД-ом.

„СНСД је политичка организација која оставља дјела иза себе и препознаје потребе грађана“, нагласио је Аџић.

Прослави изборне побједе у ресторану „Такси бар“ у Градишци присуствовало је око 1.000 чланова, симпатизера странке. 

Архива