Додик: Ништа ме не може поколебати да штитим интересе Републике Српске

27.11.2018 Актуелно
„Они у Сарајеву који наводе да ниједна полицијска агенција, осим припадника одређене дирекције, не може уносити оружје у зграду Предсједништва БиХ, препоручују да мене чувају исти они људи који нису спријечили насиље и покушај убиства предсједника Србије Александра Вучића у Сребреници“, истакао је Додик. 
 
Предсједавајући Предсједништва БиХ је нагласио да он у Сарајеву не партиципира, већ је изабрани српски члан Предсједништва БиХ. 
 
То што су они, каже Додик, разним прописима девалвирали уставну позицију члана Предсједништва БиХ, које је највиши орган заједничких институција, већ је давно прошло вријеме и сходно томе ће се тако и понашати. 
 
„Не желим никоме да будем покретна мета. Једина полиција којој вјерујем јесте полиција Републике Српске и само они могу да брину о мојој безбједности тамо гдје се ја налазим“, поручио је предсједавајући Предсједништва БиХ.
 
Предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик и чланови кабинета српског члана Предсједништва добили су јуче пријетње смрћу, саопштено је из кабинета предсједавајућег Предсједништва.

Архива