Додик и Цвијановићева упутили телеграме саучешћа предсједнику и премијеру Италије

03.11.2018 Актуелно

„У име грађана Републике Српске и своје име упућујем Вам изразе најдубљег саучешћа поводом невремена и поплава које су погодиле регију Венето и изазвале губитак људских живота, као и огромну материјалну штету“, наводи се у телеграму саучешћа предсједника Републике Српске.

Додик истиче да грађани Републике Српске изражавају солидарност и искрено саосјећају са Италијом у овим тешким тренуцима и желе да што прије превазиђу посљедице страшних природних непогода, саопштено је из кабинета предсједника Републике Српске.

„Молим Вас да породицама настрадалих пренесете изразе искреног саучешћа због бола који их је задесио“, додаје се у телеграму саучешћа предсједника Републике Српске.

Премијерка Српске Жељка Цвијановић поред телеграм саучешћа премијеру Италије, упутила је и предсједнику Регије Венето Луки Заји, поводом трагичне смрти више грађана у невремену и поплавама које су захватиле регију Венето и друге дијелове Италије.
„У име Владе Републике Српске, своје име и у име свих грађана Републике Српске, упућујем Вам изразе најдубљег и искреног саучешћа“, наводи се у телеграму саучешћа.

Цвијановићева је навела да је дубоко потресена и ожалошћена вијестима и призорима великог невремена и поплава у Италији, у којима је страдало више грађана, саопштено је из Бироа Владе Републике Српске за односе са јавношћу.

„Искрено се саосјећамо са вама и вашим грађанима и вјерујем да ћете у крајевима који сy погођени невременом и великим поплавама учинити све да што прије обновите привредни, економски и културни живот“, навела је Цвијановићева у телеграму саучешћа.

Архива