СНСД оставио траг у Добоју pадећи велике капиталне инвестиције

02.10.2018 Актуелно

 „Ми смо овдје једини, као Влада и као власт, оставили траг у овом граду радећи велике капиталне пројекте, радећи заједно са нашим грађанима“, рекла је Цвијановићева новинарима, прије почетка предизборне трибине СНСД-а.

Она је поручила да актуелна власт води рачуна о стандарду својих грађана и да су повећане пензије и плате, као и социјална давања корисницима, која се проширују.

„Овдје се гради и ради заједно. Ауто-пут је изграђен и дошао до Добоја. Иградња нове болнице само што није почела. Све што се могло урадити и више, урађено је овдје у Добоју и очекујем да ови људи то препознају“, рекла је Цвијановићева.

Кандидат за српског члана Предсједништва БиХ Милорад Додик поручио је да је добојска регија велико градилиште и да ће се то наставити.

„Изградили смо ауто-пут Бањалука-Добој, изградили смо Термоелектрану у Станарима, градимо овдје и болницу. То смо дошли да поручимо и то је оно што СНСД нуди овдје“, рекао је Додик.

Кандидат СНСД-а за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице два Сања Вулић очекује у Добоју обједљиву побједу кандидата СНСД-а за предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић и кандидата за српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика.

„То потврђује и освијештеност локалне власти у Добоју која је схватила да се у граду Добоју ништа не може урадити без то двоје људи“, навела је Вулићева. 

Фото галерија:

[widgetkit id=“132″]

Архива