СНСД: Позив грађанима да достојанствено обиљеже завршетак предизборне кампање

05.10.2018 Актуелно

 

„Честитамо свим грађанима Републике Српске на још једној завршеној и мирној предизборној кампањи и увјерени смо да ни данас неће бити никаквих инцидената, те да ће Република Српска остати мирна и да ће показати свој демократски капацитет“, саопштено је из СНСД-а.

У саопштењу се наглашава да СНСД у овој кампањи није изговорио ниједну тешку ријеч, није повукао ниједан ружан потез, нити је користио негативну реторику, за разлику од њихових политичких опонената који су, како се наводи, нажалост, све вријеме покушавали да Републику Српску представе лошом, те да препадну и застраше њен народ.

„Поручујемо свим грађанима Републике Српске да нема чега да се плаше, јер је Република Српска безбједно мјесто у којем може нормално да се живи и у којем ће се нормално живјети и у наредном периоду“, истиче се у саопштењу.

Из СНСД-а наводе да је то странка мира, ненасиља, демократије, поштовања институција и странка која сигурно никада и никоме није нанијела било какво зло и било какву штету, напротив – увијек је радила на побољшању квалитета живота свих грађана Републике Српске.

На платоу испред РТВ дома, на Тргу Републике Српске у Бањалуци вечерас у 19.00 часова биће одржана завршна предизборна трибина СНСД-а.

Архива