Иванцов честитао Цвијановићевој побједу на изборима

18.10.2018 Вијести

Током састанка саговорници су размијенили мишљење о актуелној политичкој и економској ситуацији у Републици Српској и БиХ, с посебним акцентом на протекле опште изборе.

Амбасадор Иванцов је овом приликом честитао предсједници Цвијановић на резултатима оствареним на протеклим општим изборима и пожелио јој много успјеха у обављању будућих задатака као предсједнице Републике Српске.

Цвијановићева и Иванцов изразили су очекивања да ће се што прије приступити процесу формирања власти на свим нивоима у БиХ.

Предсједница Цвијановић је изразила задовољство степеном остварене економске и политичке сарадње Републике Српске и Руске Федерације, те се захвалила амбасадору Иванцову за подршку коју његова земља, као доказани пријатељ, пружа Републици Српској.

Овом приликом предсједница Владе је подсјетила на важност недавне посјете министра иностраних послова Руске Федерације Сергеја Лаврова за све инститиције и грађане Републике Српске, изразивши захвалност на изнесеним принципијелним политичким ставовима.

Саговорници су истакли да су у протеклом периоду остварени богати резултати практичне сарадње у свим сегментима, те изразили увјерење да ће се међусобно политичко разумијевање и привредна сарадња наставити и у наредном периоду.

Архива