Додик у Власеници: Српска показала да је на добром путу

04.10.2018 Актуелно

 

„Да се окупимо око нашег писма, језика, крсне славе и да са свима живимо у миру и да, на тај начин, Република Српска крене у економски развој који ће омогућити сигуран и стабилан живот“, рекао је Додик.

Он је додао да је то могуће и да је Република Српска показала да је на добром путу.

„Стабилизовали смо институције, стабилизовали све наше рачуне. Данас је Република Српска велики инвеститор и готово нема општине гдје Влада не реализује неки од пројеката. У том погледу, манифестујемо и стабилност финансија и самог система“, рекао је Додик.

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић поручила је на трибини у Власеници да вјерује у Српску и да је, заједно са Додиком, СНСД-ом и коалиционим партнерима увијек радила за јаку и стабилну Српску.

„Никада нећемо одустати од тога зато што је то крајњи и једини задатак наше политике, остаћемо посвећени Републици, нећемо дозволити да је било ко дестабилизује, хоћемо заједно са народом да покажемо снагу и народа и институција и, у крајњем случају, снагу Републике Српске“, рекла је Цвијановићева.

На трибини су представљени кандидати странке за посланике у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице седам, те кандидати СНСД-а за посланике у парламенту БиХ из Изборне јединице три.

Архива