Додик у Шамцу: Подршка младима који су будућност

02.10.2018 Актуелно

Он је нагласио да на предстојећим изборима СНСД очекује велику подршку локалног становништва.

„Млад човјек из Шамца је наш кандидат за Народну скупштину Републике Српске Ведран Ђурђевић, који је остао са својим народом да у Шамцу гради будућност, а ми смо дошли да поручимо да желимо да заједно са народом градимо будућност“, поручио је Додик.

Додик је подсјетио да је актуелна власт пружила велику помоћ овој општини након катастрофалних поплава 2014. године.

„Овде сам био када је било најтеже – велика поплава, а сада видим да је то једно сређено мјесто, да готово нема ниједне видљиве штете која је настала великом поплавом“, рекао је Додик.

Он је истакао да је поносан на чињеницу да је ова власт омогућила да се направе одбрамбени насипи који онемогућавају да вода поново угрози ово мјесто, напомињући да то није било лако урадити и да су уложена велика средства.

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Жељка Цвијановић истакла је да СНСД ради за јак Шамац и јаку Српску, те изразила очекивање да ће мјештани Шамца вратити повјерење овој странци.

Цвијановићева је подсјетила да је Влада Српске уложила огромна средства за санирање посљедица поплава 2014. године, односно 13,5 милиона КМ ваучера.

„То је био прави искорак Владе Републике Српске. Санирали смо овде инфраструктуру, уложили у школе помагали раличите пројекте. Републичка власт ће у будућности улагати у Шамац. Овај велики скуп у Шамцу вечерас и подршка је сигурност да се ова општина враћа политици јаке Српске која се реализује само преко СНСД“, каже Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за републичку Народну скупштину из Изборне јединице шест Ведран Ђурђевић рекао је да је СНСД овим скупом вечерас показао да почиње са новом изборном побједом и да ће у наредне четири године власт чинити СНСД са коалиционим партнерима.

„Сав труд Владе Српске, предсједника Милорада Додика након поплава које су нас задесиле 2014. године неће остати непримијећен. Народ општине Шамац захвалан је предсједнику Српске за све што је урађено да се живот у овој општини опорави послије поплава“, навео је он.

Према његовим ријечима, због тога су резултати рада које су остварили у посљедње четири године и у 12 година од како је СНСД на власти гарант да ће власт и даље обављати СНСД са својим коалиционим партнерима.

Архива