Додик: Основни задатак је да не разочарамо људе у Српској

03.10.2018 Актуелно

 

Додик је истакао да је СНСД у Градишци увијек имао велику подршку народа, што је доказано и бриљантном побједом на прошлим локалним изборима.

„Дошли смо због тога да се захвалимо људима и најавимо нове пројекте које ћемо радити. Људи су овдје дошли на чисти политички скуп и то говори о њиховом интересовању за добру и напредну Градишку“, рекао је Додик.

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић истакла је да је СНСД реализовао бројне пројекте у Српској и да људи који су се окупили на предизборном скупу у Градишци показују да су за политику ове странке јер она означава јаку и стабилну Републику Српску и њене институције, али и адекватно представљање на нивоу БиХ.

„То ћемо имати када српски члан Предсједништва БиХ буде Милорад Додик, који ће говорити нашим гласом и у интересу Републике Српске, а то ће институцијама Српске омогућити да даље јачају и боље извршавају обавезе према својим грађанима“, истакла је Цвијановићева.

Носилац листе СНСД-а за посланике у Парламентарној скупштини БиХ у Изборној јединици један Небојша Радмановић рекао је да је веома важно да постоји јединство власти на нивоу БИХ, Републике Српске и локалне заједнице, и да је увјерен да ће СНСД то и остварити.

Носилац листе СНСД-а за посланике у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици два Дарко Томаш истакао је да је ова странка урадила бројне пројекте који су везани за људе у свим локалним заједницама и да је увјерен да ће то народ препознати и подржати СНСД.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини у Изборној јединици два Ранка Перић Ромић рекла је да ова странка ради у интересу свих грађана Српске и да то говоре све посљедње инвестиције у Градишци.

„Очекујемо велику изборну побједу, а снагу нам даје снажна подршка људи на предизборним скуповима“, рекла је Ромићева.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини у Изборној јединици два Денис Шулић рекао је да СНСД вечерас са народом у Градишци прави договор да у наредне четири године заједно направе нови искорак за младе људе и све грађане у Републици Српској.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини у Изборној јединици два Огњен Жмирић истакао је да је СНСД у посљедње двије године показао да Градишка може даље да напредује и да заслужује подршку грађана да настави да развија ову општину.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Градишка Зоран Аџић нагласио је да је 2016. године СНСД Градишку вратио на прави пут и покренуо бројне инфрастуктурне пројекте.

„Показали смо да СНСД зна да приђе грађанима и привредницима, да њихове потребе претвара у пројекте и да их реализује“, закључио је Аџић.

Архива