Додик: Народ да не бира терористичко крило СДС-а

04.10.2018 Актуелно

 

„Народ то види и они којима је стало до стабилности Српске немају кога другог него да на изборима бирају нас“, рекао је Додик новинарима у Власеници.

Он је нагласио да у Бањалуци током рата није испаљена „зоља“, а да то сада раде активисти СДС-а како би направили нестабилну Српску.

„То се коси са свим очекивањима овог народа. То је радио Алија Изетбеговић када је пуцао на свој народ на пијаци Маркале у Сарајеву, као и на Тузланској капији. Исто СДС сада ради овдје. Ако народ хоће овдје тероризам и да има вођство у коме су /СДС-ов Драган/ Мектић и остали, онда ће гласати за њих. Ми не сносимо одговорност те врсте“, рекао је Додик.

Он сматра у том смислу да је народ у Српској паметнији од свега и да има мјеру.

„Можете да понудите да га преварите и купите, али народ има свој став који несумњиво вуче на нашу страну“, оцијенио је Додик.

Он је, говорећи о успјесима власти Српске, подсјетио да је данас у Мркоњић Граду пуштена у рад нова хидроелектрана „Бочац два“, да је недавно отворен ауто-пут Бањалука-Добој и клинички центар у Бањалуци, те најавио да ће сутра у Источном Сарајеву бити отворена болница „Србија“.

Архива