Цвијановић: Очекујем убједљиву побједу

07.10.2018 Актуелно

 

Цвијановићева је истакла да грађани желе мир, стабилност, просперитет, развој и функционалност институција које могу да извршавају своје обавезе.

„С обзиром на то да смо у претходном периоду напорно радили, повећавали плате, пензије, социјална давања, уводили нека нова социјална права, повећавали аграрни буџет, градили и радили широм Републике очекујем да ће то бити опредјељујуће за наше грађане, јер знам колико очекују и желе да виде извјесност“, рекла је Цвијановићева новинарима након што је гласала у Школи за слушно оштећене у Бањалуци.

Она је нагласила да је сигурна у „велику побједу, јер зна да Република Срспка иде само сигурним путем и напредује сваког дана“.

„Побиједили смо многа тешка времена захваљујући функционалности наших институција због чега смо и улагали толико енергије да се одбрани њихова стабилност и заједно са грађанима савладали економску кризу, сушу, поплаву, лед, опструкцију са нивоа БиХ, неморалне и ненормалне захтјеве које смо добијали од појединих странаца. Све смо то прошли заједно“, рекла је Цвијановићева.

Она је додала да су избори увијек празник и дан демократије.

Архива