Задатак СНСД-а одбрана и стабилност Српске

09.09.2018 Актуелно

Додик је рекао да је „побједнички тим СНСД-а одраз снаге народа Републике Српске“.

„Заједно са Которварошанима и свим грађанима Српске крећемо у нову побједу, јер синергија и јединство народа и институција Републике Српске могу дати додатни подстицај за стабилну и јаку Српску“, поручио је Додик на трибини СНСД-а у Котор Варошу.

Додик је поручио да ће у Сарајеву радити у интересу народа Републике Српске и да „неће преспавати четири године у Предсједништву БиХ као садашњи члан из реда српског народа“.

„Тамо ћу бранити Републику Српску, а будући предсједник Српске Жељка Цвијановић ће наставити политику одбране и јачања свих институција Српске“, истакао је Додик и додао да су грађани Српске његова одговорност.

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић поручила је да се СНСД окупља око Републике Српске и да ће послије 7. октобра заједно са предсједником Додиком наставити да гради и јача Републику Српску.

„Остварићемо бруталну побједу у Српској, али и побједу у `гостима` /Сарајеву/“, рекла је Цвијановићева, која је кандидат за предсједника Републике Српске.

Она је рекла да народ Српске не подноси издајнике и спекуланте, а поготово не оне који су загледани у Бакира Изетбеговића.

„Улагали смо у Котор Варош и у све друге градове и општине Српске. Наставићемо тим темпом и послије избора. Поносни смо на остварене резултате, желимо стабилну Владу и стабилну већину на нивоу БиХ са предсједником Додиком“, истакла је Цвијановићева.

Она је подсјетила да су у претходних шест година урађени многи инфраструктурни пројекти, пензије су биле редовне и повећане, као и плате и издвајања за пољопривреду, а уведена су и нова социјална давања.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Никола Шпирић рекао је да је убијеђен у велику изборну побједу кандидата СНСД-а на свим нивоима.

„Требамо одговорне и часне људе који ће радити на јачању и развоју Српске, а не на њеном спотицању и дестабилизацији, као што су то радили ови из Савеза који стално мијења име“, истакао је Шпирић.

Носилац листе СНСД-а за Парламентарну скупштину БиХ Небојша Радмановић поручио је да је потребно да се сви кандидати СНСД-а у Сарајеву боре за позицију Републике Српске и враћање надлежности које су јој одузете у протекле четири године.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске Раденко Бубић рекао је да је као Которварошанин поносан што је дио побједничког тима СНСД-а, као и на чињеницу да је у протекле четири године запослио нових 500 радника и што је изградио два нова производна погона.

Архива