Ковачевић: СЗП-у је све у Српској лоше па и народ јер их не бира

28.09.2018 Актуелно

 

Он је истакао да се власт не бави прљавом кампањом нити опозицијом, већ искључиво радом, те навео да не постоји апсолутно ниједна локална заједница у којој није реализован неки од стратешких пројеката за развој тих заједница и Републике Српске.

Ковачевић је додао да у кампањи непрестано обилазе Републику и чистог образа иду пред све људе.

„Ми и даље радимо, завршавамо неке од капиталних пројеката. Недавно смо отворили Клинички центар који је Република Српска чекала деценијама. Ускоро отварамо и ауто-пут Бањалука-Добој, који је сада комплетиран, а ускоро потписујемо и уговоре за нове ауто-путеве. Желимо цијелу Републику Српску да повежемо са најмодернијим, најбољим ауто-путевима и брзим путевима“, нагласио је Ковачевић, који је портпарол СНСД-а.

Он истиче да власт, осим поменутог, интензивно ради и да живот свих грађана у Републици Српској буде бољи.

„Успјели смо коначно да направимо једну мјеру да повећамо плате свим запосленим у Републици Српској, како у реалном тако и у јавном сектору, затим да повећамо пензије за 20 одсто… Наравно да смо потпуно свјесни тога да живот у Републици Српској још није довољно добар али предано радимо на томе, имамо план како да идемо даље и како да сваким даном живот у Републици Српској буде бољи“, рекао је Ковачевић за портал „Српска кафе“.

Он је навео да страначки функционери заједно са грађанима интензивно праве договоре за даљи развој Српске, који ће се, како истиче, наставити и у наредне четири године.

Према његовим ријечима, највећа странка у Српској наставља да ради и у наредних седам дана, односно до краја предизборне кампање.

„Имамо неке од веома битних пројеката које ћемо да завршимо. Отворићемо ауто-пут, болницу у Источном Сарајеву, предсједник Милорад Додик ће се у недјељу састати са предсједником Руске Федерације Владимиром Путином што је такође огромна ствар и признање за једну Републику Српску. Колико год је ми волимо и колико год је Република Српска за нас велика, у свјетским оквирима она је мала и морате бити баш способан државник, попут Додика, па да имате ту част да се сретнете са предсједником Путином“, истакао је Ковачевић.

Он је навео да СНСД наставља да ради и гради Републику Српску а од опозиције очекују да ће бити, како каже, све прљавији и прљавији.

„Али грађани то итекако препознају и сигурно је да ћемо добити њихово повјерење да и у наредне четири године наставимо развијати Републику Српску“, рекао је Ковачевић.

Он је навео да је предсједник Србије Александар Вучић недавно потврдио оно што је људима из власти Српске итекако познато.

„Потврдио је да постоји велики број оних из иностранства који желе да утичу на резултат избора у Републици Српској и који желе да је на тај начин ослабе, тиме што ће на власт довести оне који су спремни да Републике Српске буде што мање, па и да на крају нестане. Захвални смо Вучићу што је то јасно и гласно рекао а ми сигурно нећемо дозволити да до тога дође“, поручио је Ковачевић.

Архива