У Палати Републике пријем за одбојкашице Србије

07.09.2018 Актуелно

Пријему присуствује и премијерка Српске Жељка Цвијановић.

Додик ће данас заједно са Цвијановићевом и предсједницом Владе Србије Аном Брнабић, присуствовати пријатељској утакмици између одбојкашица Србије и Бугарске, која ће бити одиграна у 17.00 часова у дворани Борик.

Додик је на пријему рекао да народ у Српској има само једну једну репрезентацију у спорту, а то је репрезентација Србије.

Пожелио је женској одбојкашкој репрезентацији Србије велике успјехе и резултате, те да што дуже остану на врхунском нивоу како би поново обрадовале овдашње људе који њихове успјехе редовно прослављају и поздрављају излазећи масовно на улице многих општина и градова Српске.

Он је рекао да гаји посебну љубав према спортским и одбојкашким успјесима Србије, наводећи да је долазак репрезентативки у Бањалуку за овдашњи народ велики празник, те је захвалио Одбојкашком савезу Србије што је одлучио да се репрезентативци припремају и одигравају мечеве у Српској.

– Желим вам угодан боравак у Српској и да из Бањалуке понесете најљепше успомене – поручио је Додик у обраћању на пријему, пожеливши исто и стручном штабу и репрезентативкама Бугарске.

Министар омладине и спорта Србије Вања Удовичић захвалио је на пријему, додајући да се у Српској и Бањалуци осјећају као код куће.

– Данашња утакмица је доказ великог пријатељства и поштовања када је ријеч о спортској сарадњи Српске и Србије. Хвала на пријему, гостопримству и могућности да обрадујемо грађане Српске и Србије одигравањем овог контролног меча – рекао је Удовичић.

Архива