СНСД, Жељка и Додик најбољи избор Српског народа

07.09.2018 Актуелно

Вечерас у Бањалуци пред више хиљада грађана одржана предизборна конвенција СНСД-а на којој су представљени кандидати за НСРС, Представнички дом Парламента БиХ, кандидати за Парламент Федерације БиХ, Жељка Цвијановић, кандидат за предсједника Републике Српске и Милорад Додик, кандидат за српског члана предсједништва БиХ.

На скупу су говорили: градоначелник Бањалуке и предсједник ГрО СНСД, Игор Радојичић, глумац из Београда, Лазар Ристовски, прослављени кошаркаш и репрезентативац Србије, Милан Гуровић, кандидат за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић и Милорад Додик, кандидат за српског члана предсједништва БиХ.

Игор Радојичић:
Очекујемо нову велику побједу

Побиједили смо у континуитету сваки пут до сада и зато с правом очекујемо нову велику побједу и ове 2018. године.
СНСД једини ради велике послове у Бањалуци, Лакташима, Градишци, Требињу, Источном Сарајеву и широм Републике Српске.
Зато, „Под заставом Српске“ за јединствену Српску, гласајмо за кандидате СНСД-а, Жељку Цвијановић и Милорада Додика.

Лазар Ристовски
Сигурно побјеђујете

Када видим колико вас је овдје, сигуран сам да и овај пут убједљиво побјеђујете. Онај ко води народ мора бити са својим народом. То је радио краљ Петар и то ради Милорад Додик. Народ воли Додика, а Додик воли народ.
Додик неда на себе и на свој народ!
Српска се мора чувати као очи у глави. Није тешко закључити ко најбоље чува Републику Српску, то је Додик, Жељка и СНСД.

Милан Гуровић
Подржавам политику СНСД-а, Додика и Жељке

Морам вам признати да до сада никада нисам говорио на оволиком скупу.
Ја сам играјући кошарку и борећи се за боје Србије у свом животу водио друге битке. Желим јасно рећи да подржавам политику Додика, Жељке Цвијановић и СНСД-а.

Милорад Додик
Имамо снагу коју нам дајете ви

Ми смо један успјешан и сложан тим који води Републику Српску и наш народ путем просперитета и развоја. Дугачак је списак свих наших успјеха, а да би смо то остварили имали смо снагу коју сте нам увијек давали ви. Жељка Цвијановић је сигурно најбољи избор за предсједника Српске као и наши посланици.
Ваша снага и подршка су ми омогућили да могу свакодневно у Републици Срској и у дестинацијама и важним мјестима широм свијета да заступам Републику Српску и несебично се борим за њу.
Ми смо људи које окупља љубав, ми волимо свој народ и њему припадамо, и зато идемо стално напријед и не можемо да изгубимо ниједну битку.
Побиједили смо до сада седам пута, а побиједићемо убједљиво и овај осми.
Ја идем у Сарајево да на гостујућем терену остваримо још једну побједу за Републику Српску. Ми смо тим који у миру побјеђује.
Наша историја је непрекидна борба за слободу. Овај вијек је вијек народног и националног јединсва Републике Српске и Србије. Ми чврсто вјерујемо у то и наше планове и жеље не смијемо дозволити никоме да елиминише. Ово је вијек наше националне и народне интеграције, ми на то имамо право и то стално морамо да тражимо.
Они који имају љубав као што имамо ми, могу поносно да иду напријед. Жељка Цвијановић, СНСД и Додик су најбољи избор српског народа.
Република Српска је земља српског народа и осталих који живе у њој, и ми ћемо, након наше велике побједе наставити да радимо на тим принципима и на том правцу.

Жељка Цвијановић
Република Српска наш највиши политички циљ

Највећа партија у Републици Српској је управо наша Република Српска. Република Српска је наш највиши политички циљ. Ми сигурно идемо у нашу величанствену побједу, побједу Републике Српске. Само заједно, окупљени око Републике Српске можемо ићи напријед.
Ми инструкције и инспирације за развој не добијамо из амабасада, већ оне нам долазе само од вас.
Наш циљ су јаке и стабилне институције Републике Српске. Јака Република Српска мора имати јаке институције. Да би смо то имали, мора побиједити СНСД, Милорад Додик и Жељка Цвијановић.

Фото галерија:

[widgetkit id=“93″]

 

 

 

 

Архива