СНСД Вишеград: Циљ убједљива побједа Цвијановићеве и Додика

07.09.2018 Актуелно

 

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Вишеград Перо Петровић захвалио је Додику и Цвијановићевој на досадашњој подршци у многобројним пројектима који су реализовани у Вишеграду или који ће бити реализовани у будућности, прије свега пројекат „Андрићград“.

Он је истакао на конференцији за новинаре поводом почетка предизборне кампање да је поносан што је Вишеград у претходне двије године кренуо крупним корацима напријед, те да је за то заслужна има цјелокупна коалиција на локалном нивоу.

Кандидат СНСД-а за парламент БиХ Дарко Андрић рекао је да слиједи период великих изазова и потреба за најбољим људима, а да Додик и Цвијановићева доказано чувају и развијају Републику Српску.

Предсједник Општинског одбора ДНС-а Младенко Тасић рекао је да је циљ коалиције на предстојећим изборима апсолутна побједа.

Кандидат ДНС-а за Народну скупштину Републике Српске Миле Перић рекао је да су Цвијановићева и Додик до сада добро представљали Српску и да је то било главно опредјељење да им дају подршку да то и наставе.

Предсједник Општинског одбора СП-а Жељко Шеврт рекао је да Социјалистичка партија први пут у својој историји из општине Вишеград даје своје кандидате за парламент БиХ и кандидата за Народну скупштину Републике Српске.

Предсједник Општинског одбора Уједињене Српске Јасна Видаковић рекла је да ова партија ради на уједињењу српског народа и сматра да је то један од основних предуслова за опстанак Републике Српске и њено даље јачање.

Предсједник Општинског одбора Српске напредне странке Миладин Миличевић рекао је да та странка на нивоу парламентарних избора и на нивоу републичких избора иде самостално и да има своје кандидате.

Конференцији за новинаре присуствовали су предсједници општинских одбора СНСД, ДНС, СП, Уједињена Српска, Српска напредна странка и кандидати за предстојеће изборе.

Архива