СНСД, чувар Српске, побјеђује

10.09.2018 Актуелно

На скупу су говорили: кандидат за предсједника Републике Српске, Жељка Цвијановић, кандидат за српског члана БиХ, Молорад Додик, предсједник ОО СНСД Дервента и начелник, Милорад Симић, кандидат за Парламент БиХ, Маја Перановић, носилац листе ИЈ 2 за Парламент БиХ, Војин Митровић, кандидат за НСРС, Весна Јунгић, кандидат за НСРС Радован Пазуревић, носилац листе за НСРС за ИЈ 4, Игор Жунић и Средоје Новић.

Милорад Додик
Република Српска је грађевина љубави српског народа

Захвалан сам Дервенти за све наше побједе од 2004. године. Дервента је потврдила да зна да води рачуна о себи дајући повјерење СНСД-у. Са вама ћу дијелити не само ово вече, већ и наредне четири године. Важно је да се разумијемо.
Вама требају одговорни предсједници. Ја сам предложио Жељку, а ви ћете је изабрати. Ми смо један успјешан и бриљантан тим.
Тачно је да ја не волим Сарајево, али волим Републику Српску и српски народ. Ја нисам задужен низашта друго него за свој народ. Република Српска је држава српског народа.
Срби су народ који воли Републику Српску и зато има визију њеног разлога. Република Српска је грађевина српског народа.
Ја желим Републику у којој ће свима бити добро.
Ми не можемо прихатити издају које у протекле четири године чини СзП. Тешко је набројати све њихове издаје, али ћу издвојити Резолуцију о геноциду српског народа које је Велика Британија предложила Савјету безбједности које смо уз помоћ Руске Федерације спријечили, а када се Младен Иванић као члан предсједништва БиХ сакрио, и док смо спрјечавали доношње те олдуке са руководством Србије, нигдје га нисмо могли наћи да одржи сједницу Предсједништва БиХ.
Вјерујемо у убједљиву и бруталну побједу СНСД-а, Жељке и мене као српског члана Предсједништва БиХ.

Жељка Цвијановић
Спремни смо за велику побједу

Република Српска корача у сигурну будућност и иде напријед са институцијама које раде за свој народ. Ми радимо за Републику Српску и за њу побјеђујемо. Хоћемо Републику просперитета и напретка.
Свако ваше повјерење смо до дада оправдали. Република Српска воли нас, јер ми волимо њу.
Ови из опозиције у Републици Српској и дио власти у Сарајеву не раде за Републикиу Српску, већ је издају и они су тамно лице Републике Српске.
Спремни смо за велику побједу. СНСД је највећи чувар Републике Српске и ми сигурно побјеђујемо.

Милорад Симић
Вечерас се договарамо а седмог побјеђујемо

СНСД ради за срећу Дервенте. Дервента иде сигурним корацима напријед. Ми требамо Дервенти и ви нама вјерујете.
Ми радимо за генерације које долазе. У Дервенти нема незапослених. Дервента је по извозу иза Бањалуке друга општина у Републици Српској.
Вечерас се договарамо, а седмог одлучујемо за будућност Републике Српске и наше дјеце.

Маја Пјерановић
Морамо бити одговорни

Ми 7. октобра морамо бити одговорни према себи. Дервента је показала да се може када се хоће. Сигурна сам у нашу побједу, у побједу Жељке Цвијановић и Милорада Додика.

Војин МИтреовић
Дервента-гаранција успјеха

Вјерујем као и сви ви у Републику Српску коју води СНСД, Милорад Додик и Жељка Цвијановић. Додик је све ове године показао да је у служби српског народа и Републике Српске. Избори 7. октобра доносе сигурност, опстанак и развој Републике Српске.

Весна Јунгић
Хоћемо двотрећинску већину

СНСД је снага и енергија Републике Српске. Наш циљ је двотрећинска већина у НСРС и ми смо сигурни да смо близу велике и убједљиве побједе.

Радован Пазуревић
Остварићемо убједљиву побједу

Ово што ради наш предсједник Милорад Додик све ове године не оставља простора да сједимо скрштених руку и гледамо како он ради. Данашње стање у Дервенти и Републици Српској неби било ни приближно овоме што јесте да није било Додика.
Република се не прави на конференцијама за штампу и празним причама, подметањима и блаћењима. Додик је јасно рекао да воли Републику Српску и да воли Србију. Треба нам убједљива велика побједа 7. октобра.

Игор Жунић
Требамо стабилну Владу

Пред нама је период развоја и доношења тешких одлука и зато нам треба стабилна скупштинска већина и стабилна Влада. То може обезбједити само СНСД, Жељка Цвијановић и Милорад Додик.

Фото галерија: 

[widgetkit id=“99″]

Архива