МСД Дрвар – мотор економског, политичког и билошког развоја и опстанка

06.09.2018 Актуелно

 

„Ово је највећи скуп младих на овим просторима послије Дејтонског споразума и ово је скуп којег се сигуран сам не би постидио ниједан град у Републици Српској, па ни у Србији“, нагласио је Шпирић синоћ на дружењу Младих социјалдемократа из Ливањског и Унско-санског кантона.

Предсједник младих социјалдемократа из Дрвара Дејан Граховац рекао је Срни да се окупило око 250 младих активиста и да су, осим Шпирића, скупу присуствовали потпредсједник Дома народа Парламента Федерације БиХ /ФБиХ/ Драго Пузигаћа, начелник општине Гламоч Небојша Радивојша, начелник општине Дрвар и извршни секретар СНСД-а за ФБиХ Горан Броћета и предсједник Младих социјалдемократа Денис Шулић.

„Слободно можемо рећи да смо успјели у својој замисли да скупимо оволико младих на једном мјесту. Захвалност дугујемо предсједнику Републике Српске Милораду Додику, који нам је и помогао финансијски да реализујемо идеју“, рекао је Граховац.

Он је додао да у посљедњих 10 година није било овако великог скупа и да су се позиву одазвали млади из Гламоча, Босанског Петровца, Босанског Грахова, Купреса и Ливна. „Показали смо јаку слику да млади овдје имају будућност и желе да остану на овим просторима“, рекао је Граховац.

Шулић је изјавио да овај скуп младих данас у Дрвару показује да СНСД има организацију и снагу. „Исти циљеви су нам данас и у Републици Српској и у ФБиХ, а то је бољи живот“, истакао је Шулић.

Броћета је рекао да овим скупом млади показују да желе да креирају живот на овим просторима у данашњим тешким условима. „Ово је величанствен скуп који се није десио уназад 10 година“, истакао је Броћета.

Архива