Изградили смо одрживу и стабилну Републику Српску

11.09.2018 Актуелно

На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Костајница, Никола Јањетовић, кандидат за НСРС, Ирена Илић и кандидат за српског члана Предсједништва БиХ, Милорад Додик.

Милорад Додик
Ми смо тим који побјеђује

Ми смо заједно. Ми смо тим који побјеђује за опстанак и развој Републике Српске. Ми се врло добро знамо. Ваше повјерење сам оправдао, јер сам Републику Српску, истрајно, све ове године, бранио и одбранио.
Република је све за српски народ. Она је свака зора која свиће.
Република Српска је наша држава која нам даје слободу коју морамо да чувамо. Европска унија која је ту близу вас је превара великог свијета који узимајући људе у најбољим годинама попуњава недостатак радне снаге која им недостаје. Многи од њих ће се вратити. Најљепше је овдје. Важно је да остане Република Српска и да учинимо све да се овдје добро живи. Без становништва нема државе.
Направили смо одрживу и стабилну Републику Српску.
Ја пред вас увијек долазим са образом и хоћу да заједно радимо. Широм Републике Српске нема мјеста гдје нешто нисмо урадили.
Вођство СДС-а је огрезло у издаји и сваком грађанину Републике Српске је јасно да су се они предали. Ја сам обичан човјек, један од вас и легитимно браним права свог срспског народа.
Имам прилике да видим колико је наша Козара и Поткозарје слабо насељено. Хрвати су нас у другом свјетском рату побили и истријебили, а ми смо у два свјетска рата били на страни побједника.
У Хрватској је 1943. године у партизанима било 83% Срба, а у Босни су се муслимани прикључили тек на крају рата.
Јасњеновац, Гаравица код Бихаћа и многа друга стратишта ја им никада нећу опростити. Нећу се светити, али мој задатак је да чувам свој српски народ и српски национални интерес.
Свједоци сте понашања Младена Иванића српског члана Предсједништва БиХ у Сарајеву. Кад је год требао бранити српске интересе, сакрио се и нисмо га могли наћи.
Ја као српски члан предсједиштва бићу мртва стража српских националних интереса.
Вјерујем у Републику Српску, наш народ и бољи живот.
Данас имамо боље услове живота него прије четири године. Ја не вјерујем у причу о Европској унији, она је за мене пропала.
Наша полиција и Црква су очували и одбранили српски народ у Републици Српској.
Зато гласајте за СНСД, Жељку Цвијановић и Милорада Додика.

Ирена Илић
Побиједимо Под заставом Српске

Вјерујем да ће Костајница подржати СНСД и наше кандидате, Милорада Додика и Жељку Цвијановић, вјерујем у побједу Под заставом Српске. Подржите наш програм за бољи живот.
Судбина Костајнице и Републике Српске одлучује се 7. октобра.

Никола Јањетовић
Очекује нас највећа побједа

СНСД развија Кострајницу, јер овдје нема ниједног пројекта који је урађен, а у којем није учествовала Влада Републике Српске и Кабинет предсједника Републике Српске. Вјерујем у нашу највећу побједу, вјерујем у побједу Жељке Цвијановић као будућег предсједника Републике Српске и вјерујем у побједу Милорада Додика, будућег члана Предсједноштва БиХ.

 

Фото галерија:

[widgetkit id=“100″]

Архива