Стабилне институције чувају Српску

12.09.2018 Актуелно

На скупу су говрили: начелник Општине Трново, Драгомир Гаговић, носилац листе за НСРС из ИЈ 8 Мирослав Вујичић, носилац листе за ПДПСБиХ из ИЈ 3 Сташа Кошарац, кандидат за предсједника Републике Српске, Жељка Цвијановић и кандидат за српског члана Предсједништва БиХ, Милорад Додик.

Жељка Цвијановић
Поносна сам што ћу бити на челу Републике Српске

Поносна сам на вас што сте истрајали да опстанете овдје у Трнову у деликатним условима. Поносна сам на подршку коју имам од вас, а посебно сам поносна што ћу 7. октобра бити на челу Републике Српске.

СНСД је најодговорнија странка. Наша кампања је дружење са вама, нашим народом и манифестација наше снаге. Политичари као ми раде за свој народ.
Морамо се ослободити притисака из Сарајева према Републици Српској које су рађене у ове задње четири године.
Само стабилне институције чувају Републику Српску, а ми смо их створили.
Вјерујем у Трново и знам да сте способни и зрели да препознате снаге и људе који су способни и зрели да воде Републику Српску и српски народ путем напретка и просперитета. Подржите Милорада Додика, Жељку Цвијановић и СНСД.

Милорад Додик
Наша снага је у вашој подршци

Ваше присуство данас овдје се другим ријечима зове побједа! Моја снага се заснива на вашој подршци. Иза нас је 12 година мира и додатне стабилности и развоја Републике Српслке под вођством СНСД-а.
Овај народ је показао своју зрелост иако су нам све ове године странци покушавали да огаде политичаре, а за разлику од својих држава у којима су изграђивали и јачали лидере, канцеларе и предсједнике.
Потребно је да се чујемо и разумијемо. Хоћу јасно да вам кажем да желим да вас стимулишем да заједно изграђујемо и изградимо Трново. Ми смо овдје у сарајевској регији све што је требало ријешили. Ми знамо шта је народ и држава.
Ја не мрзим ниједан народ, али не дам никоме на себе. Они који су у српском народу чинили злочине нека одговарају. Срби су се кроз историју и у два свјетска рата борили за слободу и били на страни побједника.
Овдје се данас ради о судбини народа. Ми нисмо дозволили ниједној амбасади да се уплиће и мијеша у наша унутрашња питања, па ни амбасади и амбасадорки САД. Иза некаквих санкција нашем потпредсједнику Николи Шпирићу стоји жеља да се уништи полиција Републике Српске. Апсурдно је да посланика који је четири године био у опозицији и који није био у прилици да донесе ниједну одлуку оптужите за корупцију.
Вјерујем у снагу Трнова и снагу Републике Српске и позивам вас да 7. октобра заједно прославимо нашу велику побједу.

Сташа Кошарац
Настављамо да јачамо Републику Српску

Тражимо вашу подршку 7. октобра да наставимо да јачамо и развијамо Реппублику Српску.
Наш циљ је побољшање статуса вас грађана Републике Српске.

Свједоци сте српске издаје Бакирових Срба у Сарајеву у протекле четири године и зато је неопходна побједа Милорада Додика да нас ослободи притисака, опструкција, напада и јатака из Сарајева на Републику Српску.
Знам да ћете подржати кандидата СНСД-а, Жељку Цвијановић, Милорада Додика и наше посланичке листе.

Мирослав Вујичић
Трново – стратешко мјесто за Републику Српску

Трново је стратешко мјесто за Републику Српску и зато крећемо са кампањом за источни дио Републике Српске одавде из Трнова. Додик не иде у Сарајево, он у Сарајеву само треба да одбрани Републику Српску.
Послије 7. октобра ситуација ће вашом вољом бити другачија и „савеза за ништа“ више неће бити.

Дерагомир Гаговић
Сви за Жељку, Додика и СНСД

Готово 10 мјесеци сам на челу Трнова и могу с поносом рећи да све што смо урадили у том периоду је урађено уз подршку Владе Републике Српске и предсједника Републике Српске, Милорада Додика.
Побјенички поход зато, не случајно, почиње из Трнова које је одувијек знало да препозна квалитет СНСД-а, Милорада Додика и Жељке Цвијановић.

Фото галерија: 

[widgetkit id=“102″]

Архива