Котор Варош за убједљиву побједу Жељке, Додика и СНСД-а

09.09.2018 Актуелно

На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Котор Ватрош, Горан Кушљић, кандидат за посланика у НСРС Раденко Бубић, носилац ИЈ3за НСРС, Никола Шпирић, носилац листе за ПДПСБиХ за ИЈ1 Небојша Радмановић, кандидат за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић и кандидат за Предсједништво БиХ, Милорад Додик.

Жељка Цвијановић
Бићу одговоран предсједник

Републици Српској требају стабилне институције и одговорни појединци и зато вам обећавам да ћу бити одговоран предсједник Републике Српске, а Милорад Додик који је већ више од деценије чувар Српске ће знати у Сарајеву да представља и брани српски народ и цијелу Републику Српску.
Додик ће зауставити издају у Сарајеву коју је у посљедње четири године чинио СзП. Република Српска ће имати стабилну Владу и стабилне институције. Ми знамо шта су интереси Републике Српске. Ми знамо како се ради за Српску, гради и како се она развија. Овај народ не признаје издајнике.
Вјерујемо у ваш прави избор и сигурни смо у нашу величанствену изборну побједу.

Милорад Додик
Донијећу из Сарајева велику побједу за Републику Српску

СНСД је изградио Котор Варош. Раденко Бубић ће бити важан човјек СНСД-а и Републике Српске и не сумњамо у вашу подршку СНСД-у Жељки и мени као члану Предсједништва БиХ.
Жељка је најбољи избор и зато ће она бити нови предсједник Републике Српске.
Ми смо, Жељка и ја и остали важни функционери СНСД-а, јер само тим може да побјеђује.
Ја ћу из Сарајева донијети велику побједу за Републику Српску. Ја сам израз ваше снаге и знаћу да убједљиво у Сарајеву браним интересе српског народа и Републике Српске.
Ја нећу као Иванић млитаво бранити Републику Српску, већ енергично и здушно у складу са снагом коју ми ви дајете.
Ја сам ваша, а ви моја одговорност.
Не сумњам у ваш прави избор и вјерујем да ће Жељка бити предсједница Републике Српске, јер она нема противкандидата. Говедарица је рекао да Бакир Изетбеговић има визију будућности, а Изетбеговићи су највећи непријатељи српског народа.
Живјела Србија, живјела Република Српска и велика побједа СНСД-а 7. октобра.

Горан Кушљић
Наш циљ је убједљива и апсолутна побједа на свим нивоима

Наш циљ је убједљива и апсолутна већина у обје скупштине и побједа наших кандидатза Жељке Цвијановић и Милорада Додика.
Оно што је Додик на политичком небу Републике Српске, то је Бубић за Котор Варош и зато сам убијеђен да ћете му дати ваше повјерење да вас представља у НСРС

Раденко Бубуић
Борићу се за бољи Котор Варош

Република Српска је у посљедње четири године доживјела развој на свим нивоима. Ја сам 2014. године запошљавао 300 радника и обећао сам да ћу у наредне четири године запослити још 100, а запослио сам још 500 и сада имам укупно 800 запослених. Обећао сам један погон, а отворио сам два.
Морамо знати разговарати са свима и преносити им наше идеје и планове развоја. Обећавам да ћу се борити за бољи Котор Варош и за бољи живот свих његових грађана као и цијеле Републике Српске.

Никола Шпирић
Треба нам снажна побједа

Морамо Републику Српску градити као истинску државу, а да би то реализовали треба нам снажна побједа СНСД-а Жељке и Додика и треба нам четири године стабилности.
Жељка је сигурно нови предсједник Републике Српске, јер поређење ње са Говедарицом је исто као и поређење лавице са гатачким говечетом.
Поређење Додика и Иванића је апсурдно, јер на једној страни имамо великог Србина, а на другој човјека који по свему неодлучно размишља и углавном не реагује.
Наша побједа је сигурна и она ће 7. октобра вашим гласовима бити потврђена.

Небојша Радмановић
Грађани знају ко чува Републику Српску

Вјерујемо да ће наши коалициони партнери, ДНС и СП подржати Милорада Додика и Жељку Цвијановић. Грађани су препознали ко чува Републику Српску а то су СНСД, Додик и Жељка.
У Сарајеву се води велика битка за Републику Српску. СНСД најбоље зна како се тамо чува и брани Република Српска.
Ми радимо за свој народ. Сигуран сам да ћемо у Котор Варошу убједљиво побиједити.

Архива