Пред нама велика побједа СНСД-а за Републику Српску

11.09.2018 Актуелно

На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Дубица, Јовица Шуман, носиоац листе за НСРС Републике Српске из ИЈ 1, Дражен Врховац, кандидат за НСРС, др Раденко Рељић, кандидат за НСРС Родољуб Топић, носилац листе за ПДПСБиХ за ИЈ 1, Небојша Радмановић, кандидат за предсједника Републике Српске, Жељка Цвијановић и кандидат за српског члана Предсједништва БиХ, Милорад Додик.

Жељка Цвијановић
До сада смо стално побјеђивали, побиједићемо и 7. октобра

Ово што видим пред собом је побједа Републике Српске. Република Српска нам је најврједнија, најљепша и најдража и зато је СНСД, Додик и ви сви чувамо. Побиједили смо сваки пут до сада, побиједили смо поплаве, суше, невремена, економску кризу, опструкцију српских издајника у Сарајеву и побиједићемо и овај пут 7. октобра.
СНСД је један сложан и успјешан тим. Ми смо изградили стабилне институције које су гаранција стабилне Републике Српске, њеног просперитета и развоја.
Вјерујем у нове побједе СНСД-а, Републике Српске, Милорада Додика и Жељке Цвијановић.

Милорад Додик
Ми смо СНСД, ми смо побједници

Без вас, грађана Републике Српске неби било ни Републике Српске ни мене, вашег предсједника. Побиједили смо заједно за редом до сада седам пута, а 7. октобра очекује нас убједљива и највећа побједа.
У Дубици смо урадили много. Дубица је дио мога завичаја и ја припадам вама. Пред нама су значајни пројекти, битни за живот грађана Дубице, а на првом мјесту је почетак изградње пута Моштаница-Мраковица и комплетна реконструкција пута од Дубице до аутопута у Чатрњи.
Са друге стране, од Приједора ће бити изграђена брза цеста која ће се повезивати са аутопутем Приједор-Бањалука.
Ми смо СНСД, ми смо побједа, ми не стајемо, него идемо сигурно даље.
Републици морамо да дамо и дајемо да би она могла да врати и враћа нама. Идем у Сарајево нерадо, има много мјеста у које бих радије ишао, али у Сарајево идем да ојачам снагу Републике Српске.
На крају, желим да вам кажем да се до сада никада није десило да је једна политичка странка толико била идентрификована са својим народом као што је то СНСД.
Вјерујем у нашу убједљиву и величанствену побједу 7. октобра

Небојша Радмановић
Очували смо Српску

Дошло је вријеме да вам кажемо истину коју смо цијело вријеме знали да је Жељка Цвијановић прије четири године покрадена од стране Младена Иванића од стране Предсједништва БиХ. Хтјели су да угасе Републику Српску, а ми им то нисмо дозволили.
Очували смо Српску и поред свих опструкција из Сарајева је развијали.
Наша побједа је сигурна. Народ прати оне који раде. Свједоци сте терора дијела међународне заједнице и домаћих издајника против потпредсједника СНСД-а Николе Шпирића. Поручујемо им да смо сви потпредсједници и цијели СНСД уз Шпирића и да им то неће проћи и да те атаке на суверенитет Републике Српске нећемо дозволити.
У недјељу је у Челинцу извршен напад на државни пројекат полагања камена темељца од стране предсједника Републике Српске и предсједника Владе од који је режиран у ПДП-у који је тамо са каменицама послао дјецу.
Такође сте свједоци да је један носилац листе хтио да доведе у Бањалуку тзв. министра иностраних послова самопроглашене тзв. државе Косово, а истовремено забранили су долазак прослављеног руског писца Прилепина на Кочићев збор.
Грађани су све ово препопзнали, осудили издају и потврдили приврженост СНСД-у.
Сигуран сам у нашу побједу и вјерујем да ће 7. октобра нови спрски члан Предсједништва БиХ бити Милорад Додик, а нови предсједник Републие Српске ће бити Жељка Цвијановић

Раденко Рељић
Наш сан-независна Српска

Народ ће 7. октобра дати побједу Милораду Додику и Жељки Цвијановић.
Грађани Дубице знају да је све пројекте у нашој општини финансирала Влада Републике Српске. Све категорије наших грађана на челу са борцима који су стварали Републику Српску су уз нас.
Наш сан је независна Република Српска.
Живјела слобода, живјела Република Српска, живјела побједа СНСД-а, Жељке Цвијановић и Милорада Додика

Родољуб Топић
Кључни избори за Републику Српску

Пред нама је нова велика побједа СНСД-а, Жељке и Милета. Народ ће се опредијелити за ствараоце и истинске патриоте, а не највеће издајнике Балкана. Ово су кључни избори за Републику Српску. Дубица је увијек знала да препозна праве вриједности и знала је да награди оне који чувају воле и граде Републику Српску, а то су СНСД, Жељка Цвијановић и Милорад Додик.

Јовица Шуман
Побједа Под заставом Српске

Вољом грађана Дубице, 7. октобра ћемо остварити велику побједу „Под заставом Српске, за јединство Српске“. Иза нас су велики и капитални пројекти који су реализовани захваљујући Влади Републике Српске, Жељки Цвијановић и нашем предсједнику, Миораду Додику. Недјеља, 7. октобра ће бити украшена нашом величансттвеном и блиставом побједом.

Дражен Врховац
Наш циљ – држава Република Српска

Наш циљ је јасан, он се зове држава Република Српска. За то нам требају три услова који ми испуњавамо; моћна и јака политичка странка која се зове СНСД, снажан лидер и визионар кога ми имамо и који се зове Милорад Додик.
На крају, подршка народа коју ми имамо и која ће се још једном манифестовати 7.октобра.

Фото галерија:

[widgetkit id=“101″]

Архива