Побвједа за моћну Српску

09.09.2018 Актуелно

На скупу су говорили: Горан Боројевић, предсједник ОО СНСД Кнежево и начелник општине, Раденко Бубућ, кандидат за НСРС, Никола Шпирић, носилац листе ИЈ 3 за НСРС, Небојша Радмановић, нисилац листе ИЈ 1 за ПДПСБиХ, кандидат за предсједника Републике Српске, Жељка Цвијановић и кандидат за српског члана Предсједништва БиХ, Милорад Додик.

Милорад Додик
Важно је да имамо државу

СНСД успјешно развија Кнежево и обећавамо вам да ћемо ову дворану вратити у власништво општине и уредити је и опремити. Ми волимо Кнежево и Републику Српску и боримо се за њену стабилност и мир.
Остварили смо до сада седам изборних побједа, а 7. октобра вјерујем, чекамо нову величанствену, осму, узастопну по реду.
Идем у Сарајево да тамо браним Републику Српску и одговорно обећавам да као и до сада нећу дозволити да неко напада на нас. Хоћу да нас приближим Србији и Русији.
Ми морамо бити своји на своме. Ови из СзП су протекле четири године издали Републику Српску, предали су се и нису се бранили. Српски народ је дуго времена био препуштен другима без вође.
СНСД и ја то више нећемо дозволити. Важно је да имамо своју државу.
Моја политика је свијест о нашим потребама. Ми смо своји на своме и Република Српска је један стуб БиХ који мора бити стабилан и јак.
Побједа је важна када је од срца. Све наше побједе су и побједе грађана Републике Српске.
Позивам вас да се окупите око наших вриједности, српског језика, српског писма, наше крсне славе и свега онога што чини српски народ.
Побједа 7. октобра ће бити за моћну Српску и зато гласајте за Жељку Цвијановић, будућу предсједницу Републике Српске, за мене српског члана Предсједништва БиХ и остале кандидате СНСД-а.

Жељка Цвијановић
Најважнији циљ – чување и развијање Српске

Република Српска је важна за наше животе и зато не смијемо дозволити да она и њене институције буду експеримент за било кога. Наш најважнији циљ је чување и развијање Републике Српске.
Ми хоћемо да наставимо да радимо и градимо широм Републике Српске. За то морамо имати поуздану полугу и ослонац, а она се зове Милорад Додик.
Ми примамо само инструкције свога народа и све наше побједе су заједничке са српским народом.
Живјела Република Српска и њене институције. Позивам вас да гласате за Милорада Додика, Жељку Цвијановић и посланичке листе СНСД-а.

Горан Боројевић
Кнежево беспријекорно функционише

Општина Кнежево сада беспријекорно функционише. Градимо пут до Котор Вароша и додатно отварамо и повезујемо нашу општину. Наш циљ је да развијамо привреду и запошљавамо што више људи. Наша политика и опредјељење је политика окупљања и сабирања.
Седмог октобра очекујемо велику побједу овдје у Кнежеву.

Раденко Бубић
Очекујем подршку свих

Очекујем подршку свих за наше кандидате, Милорада Додика, Жељку Цвијановић и СНСД. Одговорно тврдим да је данас много више фабрика него прије четири године, много више путева, већих плата и тако ће бити настављено и у наредном периоду.
Ми се држимо датих обећања. Обећавам да ћу се борити за све вас као што се борим за своју фирму.

Никола Шпирић
Изградићемо Српску на европским стандардима

Протекле четири године је у Сарајеву обиљежила група српских издајника на челу са Младеном Иванићем. Треба нам снажан глас Српске у Сарајеву, а то ћемо имати са Милорадом Додиком, Небојшом Радмановићем и СНСД-ом.
Изградићемо Републику Српску на европским стандардима. Вјерујем у убједљиву и величанствену побједу Жељке Цвијановић, Милорада Додика и СНСД-а.

Небојша Радмановић
СНСД је донио просперитет Српској

СНСД је доказао да уз њега вриједи бити. СНСД зна куда води. СНСД је донио просперитет Републици Српској и то хоће и у нардене четири године. Код нас нема празних обећања.
СНСД гради државу, Републику Српску, и чува је.
Нудимо правог Србина за српског члана Предсједништва БиХ и Жељку Цвијановић за предсједницу Републике Српске. Идемо 7. октобра у нове побједе.

Фото галерија:

[widgetkit id=“96″]

Архива