Нови Град мјесто побједе СНСД-а

08.09.2018 Актуелно

 

Додик је најавио пројекат изградње ауто-пута Бањалука-Приједор-Нови Град, који ће ову општину приближити центру Републике Српске.

Он је на изборном скупу СНСД-а напоменуо да у Новом Граду готово нема ниједног пројекта који су обећали, а да није реализован.

„Зато овдје долазимо `с образом` и очекујемо велику подршку. Увјерен сам у нашу побједу“, рекао је Додик, који је кандидат за српског члана Предсједништва БиХ.

Кандидат за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић истакла је да је снага дугогодишње успјешне политике СНСД-а, која је сваки пут крунисана побједом, у томе што раде с народом.

„Ми не примамо инструкције са стране него од наших грађана и знамо да нам на овој планети нема ништа важније од инетереса Републике Српске и њених грађана“, рекла је Цвијановић.

Она је нагласила да таква приступ грађани препознају што је резултат повјерење које СНСД оправда.

Кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици један Вања Бајић рекао је да очекује апсолутну побједу СНСД на свим нивоима.

„Другачије стање је неодрживо јер ми радимо и градимо, а имамо опструкције с нивоа БиХ. Зато је потребно да СНСД добије апослутну подршку грађана на свим нивоима“, оцијенио је Бајић.

Кандидати за посланике у Народној скупштини у Изборној јединици један Владана Дакић и Душко Гојић поручили су да ће на предстојећим изборима СНСД остварити убједљиву побједу.

Фото галерија:

[widgetkit id=“94″]

Архива