Лукач: Говедарица ће опет дезертирати

12.09.2018 Актуелно

 

„И зато Говедарица прича о експлозијама, бомбама и рафалима у Републици Српској, а врло добро зна да оно што се деси у Сарајеву само у току једног викенда, у Републици Српској се не деси за цијели мјесец. Али, пошто Говедарица има педигре најпознатијег дезертера, очито тражи изговор да поново дезертира, јер су се чули рафали које његови танки живци не могу издржати. Надам се да ће неки камион са брашном убрзо кренути пут Србије, а сигуран сам да Вукота неће закаснити да се убаци у транспорт“, истакао је Лукач.

Он је рекао да су се „Говедарица и његови другови из опозиције појавили на Тргу у Бањалуци са намјером да отјерају тим адвоката који покушавају да воде независну истрагу о страдању Давида Драгичевића, јер знају да су ти адвокати изјавили да неће дозволити мијешање политике и политичара у њихов посао или ће се у супротном повући“.

„Говедарици и екипи никако не одговара да се случај оконча прије избора. Они су се на овај начин смишљено умијешали како би спријечили адвокате, који интензивно раде на случају, да заврше свој посао, те да изађу у јавност са својом верзијом случаја. Та верзија њима неће одговарати, јер истина је само једна, а она њиховом лешинарењу не иде у корист“, поручио је Лукач

Архива