Истину о смрти Давида Драгичевића тражити од тужилаштва

20.09.2018 Актуелно

 

„Само учешће опозиционих првака /на скуповима/ говори да је то политички мотивисано и злоупотријебљено и да коначно тај човјек /Давор Драгичевић/ и та група људи морају да схвате да то дефинитивно има политички предзнак и да то није само прича о истини“, рекао је Додик новинарима у Вишеграду.

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да грађани не заслужују да слушају онакве поруке и сва та дешавања.

„Наша главна идеја водиља јесте да се наше институције морају да буду стабилне и јаке и да раде своје послове и да не треба да промовишемо било шта што би могло да угрожава те институције“, нагласила је Цвијановићева.

Давор Драгичевић, отац трагично страдалог младића Давида Драгичевића, и чланови групе „Правда за Давида“ провели су ноћ испред Полицијске управе Бањалука, тражећи да „буде откривено ко је убио Давида“.

„Рок је 5. октобар до 18.00 часова да буду откривене убице. Ако до тада не буду сви приведени, група ‘Правда за Давида’ узима правду у своје руке“, рекао је Давор Драгичевић.

Архива