Дoдик и Цвијановић кључне личности за Српску

07.09.2018 Актуелно

„Милорад Додик и Жељка Цвијановић треба да буду кључне личности у наставку политичког, друштвеног и сваког другог живота Републике Српске. Мора им бити враћено онако како заслужују – побједом СНСД-а на општим изборима под слоганом `Под заставом Српске`“, истакао је Југовић.

Он је нагласио да је општина Пале стабилизована и да је имала подршку Додика и Цвијановићеве у санацији тунела „Каловита брда“, улагању у Јахорину, куповини фабрике „Фамос“ на Корану, улагању у основне школе, као и другим инфраструктурним пројектима.

„Залагаћемо се да у ових мјесец дана представимо народу шта је урађено и у колико је пројеката инвестирано од како сам ја на челу општине Пале. Оно што је урађено у претходне двије године биће путоказ и јасан показатељ да смо отворили Пале према републичким институцијама, да желимо тако да функционишемо и убудуће. Тај пут је једини исправан. Улагаћемо у пронаталитетну политику, запошљавање, инвестиционе и друге пројекте, навео је Југовић.

Он је рекао да СНСД има квалитетне кандидате за посланике у Народној скупштини Републике Српске, Сању Ковачевић и Љубомира Мрду, те Сташу Кошарца за Парламентарну скупштину БиХ.

Ковачевићева је захвалила становницима Пала што су дошли да их подрже на дан отварања кампање и истакла да се тиме показује снага СНСД-а.

„Надам се да ће наши кандидати освојити апсолутну власт на свим нивоима“, рекла је Ковачевићева.

Архива