Додик: Важни избори за Српску и Србе

10.09.2018 Актуелно

 „Мој избор за предсједника Републике Српске је Жељка Цвијановић и тај избор треба да потврдите 7. октобра. Знамо да имамо подршку нашег народа, јер смо ми власт увијек доживљавали као одговорност, а не као привилегију“, рекао је Додик на трибини у Броду на којој је СНСД представио предизборни програм и своје кандидате на предстојећим изборима.

Он је истакао да Срби посједују безграничну љубав која им даје снагу да издрже све изазове и препреке које стоје пред њима.

„Република Српска сваки дан мора да се брани. Ја сам Србин и тиме се поносим, јер је иза српског народа свијетла традиција. Зато је Српска држава која је гаранција наше слободе, перпсективе и развоја“, поручио је Додик, који је и предсједник СНСД-а.

Он је нагласио да никада није дозвољавао да неко понижава Републику Српску, начин живота у Српској, српски језик и писмо, као и славе.

„Морамо имати јаку власт са великим лидером као што то имају сви велики народи“, поручио је Додик.

Кандидат за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић истакла је да СНСД
годинама ниже само побједе.

„Изградили смо стабилне институције за јаку Републику Српску. Наша побједа је побједа за слободну и развијену Српску. Наши кораци су кораци за бољу будућност“, поручила је Цвијановићева, која је и потпредсједник СНСД-а.

Она је истакла да СНСД ради за јаку Републику Српску, а да је СзП све ове године покушава разградити.

„На сцени је у Сарајеву била очигледна издаја Републике Српске и живота свих грађана Српске“, рекла је Цвијановићева и додала да је 7. октобар дан када ће побједа СНСД-а вољом грађана Републике Српске бити потврђена.

Кандидат СНСД-а за парламент БиХ из Изборне јединце два Славиша Томићевић истакао је да је ово тим који гарантује јаку Републику Српску.

„Ви својом вољом одлучујете о судбини Српске, а сигурни смо да је ваш избор Милорад Додик, Жељка Цвијановић и СНСД“, поручио је он.

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину Српске из Изборне јединице четири Ружица Маслић истакла је да је СНСД велика и сложна породица која пружа шансу свима, а посебно афирмише жене.

„Зато вас позивам да подржите наше кандидате за срећну будућност Републике Српске и наше дјеце. Подржите Жељку Цвијановић и Милорада Додика и то ће бити ваша исправна одлука“, рекла је она.

Кандидат ове странке за Народну скупштину Српске из Изборне јединице четири Данијела Ђукић каже да је на данашњи дан прије осам година постала члан СНСД-а и да је данас сигурна да је то била права одлука.

„Нас краси заједнички рад за боље сутра Републике Српске“, истакла је Ђукићева.

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице четири Дејан Чечавац поручио је да Српска, под вођством СНСД-а, Жељке Цвијановић и Милорада Додика, сигурним корацима иде у срећну будућност.

„Позивам вас да будете јединствени и сложни за Српску. Брод је увијек знао да изабере боље за свој град и за Републику Српску“, рекао је Чечавац.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Брод Илија Јовичић рекао је да власт СНСД-а у овој општини, заједно са Владом Републике Српске, брине о свим грађанима.

„Без подршке Владе Републике Српске не бисмо успјели да свих ових година развијамо Брод. Одговорно поручујем да Брод неће разочарати“, навео је Јовичић. 

Фото галерија:

[widgetkit id=“98″]

Архива