Додик у Мркоњић Граду: Направили смо стабилно и добро мјесто за живот

23.09.2018 Актуелно

„У Мркоњићу редовно побјеђујемо и овдје смо дошли по нашу осму велику побједу. Мислим да смо то заслужили свим пословима које смо овдје урадили – од општине опустошене крајем рата направили смо једну успјешну локалну заједницу која је ријешила готово све своје комуналне и инфраструктурне проблеме“, истакао је Додик. 

На трибини СНСД-а Додик је рекао да су дошли да се захвале грађанима Мркоњић Града за сву подршку коју су им дали, да их подсјете на оно што су учинили и да се договоре с њима шта ће даље радити. 

Кандидат ове коалиције за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић истиче да је општина Мркоњић Град једно од упоришта СНСД-а. 

„Овај град смо вратили из безнађа и тоталне пустоши и дали му нови живот захваљујући управо политикама СНСД-а, а то нам се увијек враћа преко избора, изборних резултата“, рекла је Цвијановићева. 

Она каже да становници Мркоњић Града знају да је с њима увијек била Влада Републике Српске која је испуњавала све потребе и приоритете које је требало урадити. 

„Заједно смо радили до сада и сигурна сам да ћемо наставити да радимо за бољу и јачу Републику и за јак Мркоњић Град“, рекла је Цвијановићева. 

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Никола Шпирић рекао је да је јако битно што ће СНСД имати и посланика у Представничком дому Парламента Федерације БиХ /ФБиХ/ и да ће имати најјачу одборничку листу у Ливањском кантону. 

„Мислим да ће Никица Грубор бити наш нови посланик, а онда ћемо видјети да натјерамо ФБиХ да обнови оно што је сама рушила када су у питању Дрвар, Гламоч и Грахово“, рекао је Шпирић.

Фото галерија:

[widgetkit id=“115″]

Архива