Додик: CНСД ће на Мањачи остварити осму изборну побједу у низу

22.09.2018 Актуелно

 

„На Мањачи увијек влада добро расположење и по овом масовном скупу СНСД-а то се најбоље види“, рекао је Додик на централној трибини СНСД-а у мјесту Стричићи код Бањалуке.

Он каже да СНСД на Мањачи биљежи седам изборних побједа у низу, те да ће велику побједу остварити и на предстојећим изборима.

Додик, који је и лидер СНСД-а, рекао је да је захвалан свим активистима и члановима СНСД-а који су томе допринијели.

„Овдје смо то вратили народу изградњом путева и водовода, а желимо да изградимо и један рекреативни центар на Мањачи“, поручио је Додик.

Он је рекао да људи на Мањачи вјерују у обећања СНСД-а и најавио да ће они заједно са народом радити многе пројекте.

Кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да је, захваљујући политикама СНСД-а, на Мањачи урађено много тога у односу на прије неколико година.

„Чврста је веза између нас и становништва овог краја. Управо због тога смо успјели да урадимо толико тога и помогнемо људима да имају нормалне услове за живот, али исто тако да заједно радимо и градимо Републику Српску“, истакла је Цвијановићева.

Она је рекла да се на великим трибинама СНСД-а, попут ове на Мањачи, може видјети огромна енергија и подршка СНСД-у на овом простору, јер су људи дошли на скуп да заједно прославе све оно што су урадили.

„Људи су дошли да кажу да је пред СНСД-ом велика побједа у којој ће се и даље радити и градити Република Српска. Урадићемо добар посао и након избора, јер ћемо бити заједно са нашим народом и, не одвајајући се од њега, чинити наше институције сигурнијим и стабилнијим. То је главна политика СНСД-а“, рекла је Цвијановићева.

Да би се градила стабилност Републике Српске, каже Цвијановићева, мора постојати стабилна власт и институције не смију бити посвађане, већ треба да сарађују.

„Захваљујући блискости и сарадњи институција Републике Српске, предсједника Народне скупштине Републике Српске и Владе успјели смо да забиљежимо добре макроекономске показатеље и економске резултате, али исто тако да реализујемо и бројне важне пројекте за грађане Републике Српске“, рекла је Цвијановићева.

На централној трибини представљени су кандати СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске и парламент БиХ. /

Архива