Додик: Моја снага се заснива на подршци грађана

12.09.2018 Актуелно
 
„Моја снага се заснива на вашој подршци. Иза нас је 12 година мира и додатне стабилности и развоја Републике Српске под вођством СНСД-а. Потребно је да се чујемо и разумијемо. Хоћу јасно да вам кажем да желим да вас стимулишем да заједно наставимо да изграђујемо Трново“, истакао је Додик и нагласио да вјерује у снагу Трнова и Српске. 
 
Он је позвао грађане да 5. октобра дођу на отварање новог објекта Болнице у Источном Сарајеву, подсјетивши да је 80 милиона из буџета Српске уложено у ову здравствену установу и нову опрему. 
 
„Ми сматрамо да овај народ то треба да има. Ми смо у Источном Сарајеву све што је било постављено као агенда за рјешавње и ријешили“, нагласио је Додик. 
 
Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је да је поносна на становнике Трнова и њихову истрајност да опстану овдје гдје је то било тешко јер су безброј пута били под притиском, нападани и оспоравани. 
 
„Власти СНСД-а који су базиране у Бањалуци никада нису престале да мисле о Трнову и воде рачуна о нашим људима овдје, а реализовани пројекти то подрвђују. Ово није обична кампања, ни обични избори. Да јесу, имали бисмо укрштање аргумената, имали бисмо двије стране и утакмицу. При томе треба запамтити, да утакмицу воде и креирају навијачи, а добијајају играчи. Ми ћемо добити ову утакмицу“, поручила је Цвијановићева. 
 
Она је додала да је ово кампања у којој СНСД иде и дружи се са људима, окупља се око сваке ваћне ствари, пројекта, што увијек раде. 
 
„Ово је вријеме када показујемо нашу снагу, политика је таква. С друге стране, немате никакву праву политичку активност, понуду. Друге стране сједе по ћошковима, по студијима, тамо се праве разни црни спотови и измишљају се приче, каљају се људи. Тамо нема политике, а то народу треба. Политика да бисмо доносили политике и за здравство па да имамо болнице, и за пољопривреду, инфраструктуру“, навела је Цвијановићева. 
 
Кандидат СНСД-а за посланика у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице три Сташа Кошарац изјавио је да је циљ – побољшање статуса грађана Републике Српске. 
 
„Тражимо вашу подршку 7. октобра да наставимо да јачамо и развијамо Републику Српску. Свједоци сте српске издаје Бакирових Срба у Сарајеву у протекле четири године и зато је неопходна побједа Милорада Додика да нас ослободи притисака, опструкција, напада и јатака из Сарајева на Републику Српску. Знам да ћете подржати кандидате СНСД-а – Жељку Цвијановић и Милорада Додика, као и оне са наше посланичке листе“, истакао је Кошарац. 
 
Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице осам Мирослав Вујичић истакао је да је Трново стратешко мјесто за Републику Српску. 
 
„Зато крећемо са кампањом за источни дио Републике Српске одавде из Трнова. Послије 7. октобра ситуација ће вашом вољом бити другачија и `савеза за ништа` више неће бити“, истакао је Вујичић

Архива