ДОДИК: Наставити градњу пута према Мраковици

17.09.2018 Актуелно

„Ми смо дио овог народа и ја сам дошао овдје да кажем да желим сваки пут да се вратимо са новим пројектом како бисмо охрабрили људе да овдје живе, међусобно воле и подржавају. То је оно што је политика СНСД-а“, рекао је Додик на предизборној трибини.

Он је рекао да је важна подршка Жељки Цвијановић као кандидату за предсједника Републике Српске и њему као кандидату за члана Предсједништва БиХ, али да је исто тако важна подршка кандидатима на листама за посланике у Народној скупштини Републике Српске и Парламентарној скупштини БиХ.

„Најбољи избор СНСД је понудио овом народу и вјерујем да ћемо овдје имати снажну и велику подршку“, нагласио је Додик, који је лдиер СНСД-а.

Кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице два Ранка Перић Ромић истакла је да очекује да ће грађани на изборима бирати СНСД, странку која ради и гради, која ради у интересу свог народа.

Она је позвала грађане да бирају људе који су спремни да остану у Српској, бране њене интересе и дају допринос за свој народ.

Кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице два Денис Шулић рекао је да 10. дан кампање показује да је СНСД сигурни побједник у Градишци, али ће и до краја кампање радити на томе да кандидатске листе СНСД-а добију натполовичан број гласова бирача и обезбиједе 42 посланика у Народној скупштини Српске и сигурну власт СНСД-а, Милорада Додика и Жељке Цвијановић.

Кандидат за посланика из ове изборне јединице Огњен Жмирић ракао је да СНСД очекује најбољи изборни разултат до сада у Градишци јер у непуне двије године готово да није било мјесне заједнице у којој није реализован бар један пројекат.

Он је нагласио да ће се кандидати градишког СНСД-а за посланике у Народној скупштини борити интересе Градишке, највише за привредене инвестиције и отварање нових радних мјеста.

На предизборној трибини у Горњим Подградцима говорили су и предсједник Општинског одбора СНСД-а Градишка Зоран Аџић, те носилац кандидатске листе СНСД-а за Парламентарну скупштину БиХ за Изборну јединицу један Небојша Радмановић и носилац листе за посланике у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици два Дарко Томаш.

 

Срби у ФБиХ да подрже заједничку српску листу

Предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је вечерас да је веома важно да сви Срби, који имају право, гласају у Федерацији БиХ /ФБиХ/ и подрже заједничку српску листу, да би добили потребну политичку снагу у овом ентитету.

„Ми смо били подржани у Дрвару, Грахову и Гламочу, а овај пут смо позвали све политичке снаге да би се домогли једног посланичког мјеста и могли да креирамо власт у ФБиХ и заштитимо наше крајеве“, рекао је Додик вечерас у Горњим Подградцима код Градишке.

Он је нагласио да је Република Српска уз српски народ у ФБиХ, додајући да неке формалне одлуке, ипак, морају да се доносе у оквиру ФБиХ, јер морају да се поштују уставне надлежности и Дејтонски мировни споразум.

 

Фото галерија:

[widgetkit id=“106″]

Архива