Додик: Младен Иванић се и даље прави Енглез

28.09.2018 Актуелно

 

„Толико се трудио да заштити своје менторе из Велике Британије, да је данас чак демантовао и самог министра одбране те земље који је потврдио да та држава шаље војнике односно обавјештајце у БиХ и да их шаље због избора“, истакао је Додик на питање Срне да прокоментарише данашњу Иванићеву конференцију за новинаре.

Додик је оцијенио да „Иванић лицемјерно тражи доказе не би ли на ту фору преварио грађане у Републици Српској“.

„Је ли му предсјендик Србије Александар Вучић дао доказе да Обавјештајно- безбједносна агенција БиХ нелегално прислушкује руководства Србије и Републике Српске, па шта је тим поводом учинио, и након тога још јавно лагао да нема доказе. Зна Иванић веома добро и ко је дошао у Републику Српску и зашто је дошао и ко је све из Савеза за побједу укључен у ту операцију. Зна Младен Иванић и ко је паре примио и колико је пара примио и који су све то политичари и медији прикључени на енглеску инфузију“, нагласио је предсједник Српске.

Он је појаснио да искрено данас нико није ни очекивао да Младен Иванић изађе пред јавност Републике Српске и призна да је сарадник енглеске обавјештајне службе.

„Али смо очекивали да има бар још мало образа, да није све продао Британцима, па ће прокометарисати или се извинити за лажне оптужбе које је изнио на рачун Србије и предсједника Вучића о наводном мијешању у изборни процес у Српској чиме је само натоварио додатни терет и проблем нашем братском народу“, оцијенио је Додик.

Архива