Додик: Иванић по налогу британских ментора руши мостове са Русијом и Србијом

15.09.2018 Актуелно

 

„Јасно је да Младен Иванић, по налогу својих британских ментора, руши све мостове које је Република Српска годинама брижљиво градила. Ако је заиста заинтересован да се изборни процес у Републици Српској проведе без мијешања са стране зашто није именовао оне који су се ‘упумпавањем’ великог новца у медије и цивилни сектор у Српској већ умијешали у изборни процес и зашто није рекао да је мисија од 40 британских обавјештајаца, који су дошли да се умијешају у изборни процес, непотребна“, рекао је Додик Срни упитан да прокоментарише Иванићеву изјаву да Србија не треба да се мијеша у изборе у Републици Српској. 

Предсједник Српске је нагласио да је Младен Иванић нападом на врх државе Србије покушао да скрене пажњу са оних који се заиста мијешају у изборе у Српској и напао Србију у тренутку када она бије једну од најтежих битака, покушавајући да ријеши једно од најважнијих државних питања, какво је Косово и Метохија. 

„Иванић би морао да одговори грађанима Српске зашто му сметају вртићи, школе, мостови и други објекти које Србија гради у Српској, не питајући ко је гдје власт, а не сметају му паре које западњаци пласирају у медије и НВО“, истакао је Додик. 

Он је поручио њему и Савезу за промјене да се Република Српска никада неће одрећи својих пријатеља попут Србије и Русије, ма шта они радили по налогу западних центара моћи. 

„Предсједник Србије је најважнији гост Српске одувијек, тако је било и тако ће бити док год је СНСД на власти у Српској. А они, ако немају бољи изборни програм од напада на Србију и Русију, нека се повуку из изборне трке“, рекао је Додик, који је лидер СНСД-а.

Архива