Додик: До величанствене побједе на добробит Српске

07.09.2018 Актуелно

 „Почели смо данас званичну кампању, мада смо је већ завршили, јер све анкете говоре да имамо велику подршку народа. Ово ће бити величанствена побједа и очекујемо фер и поштене изборе, који су потребни Српској“, рекао је Додик, након што је лијепљењем плаката започела предизборна кампања СНСД-а.

Он је истакао да СНСД жели стабилност Републике Српске.

„Веома је важно да се схвати да Република Српка може да стабилно иде напријед искључиво са СНСД-ом, Жељком Цвијановић као предсједником Републике и са мном у Предсједништву БиХ, јер знамо одговоре на многе изазове“, нагласио је Додик.

Он каже да на почетку предизборне кампање у Српској нема социјалних, економских и политичких изазова, што је резултат рада Владе Српске.

„Знаћемо дати одговоре на све што ће бити постављено пред нас. Само велика побједа СНСД-а може да обезбиједи стабилност и добар пут Српске“, категоричан је Додик.

Кандидат за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић вјерује у величанствену побједу СНСД-а и коалиције коју ова партија чини са ДНС-ом и СП-ом.

„Вјерујем у величанствену побједу наших политика и стабилност наших институција. Вјерујем да грађани разумију да само стабилне институције и власт, а не неки раштимани оркестар, могу радити на повећању плата и пензија, те даље градити у Републици, штити и чувати интересе Српске и задржати њен уставни капацитет. Намјеравамо тако радити и у будућности и ово ће бити још једна фаза стабилности и напретка Републике Српске“, навела је Цвијановићева.

Она је напоменула да СНСД и грађане окупља сваки пројекат који је реализован.

„Не трабају нам изборне године да бисмо успјехе прославили са нашим грађанима. Идемо у велику побједу и након тога да завршимо оно што је започето“, поручила је Цвијановићава.

Почетку кампање присуствовали су и високи функционери СНСД-а, међу којима Небојша Радмановић, Никола Шпирић и Игор Радојичић.

Фото галерија:

[widgetkit id=“92″]

Архива