Додик демантовао Црнатка: Никада се нисам састао са Пацолијем

03.09.2018 Актуелно

 

Црнадак је, на конференцији за новинаре рекао да је Додик дочекао Пацолија на аеродрому, када је он задњи пут био у Бањалуци, имао са њим пословни састанак, и након тога дружење наставио у кафани.

Додик је те тврдње назвао Црнатковим лажима и спекулацијама, и позвао га да каже када је то било и гдје.

„Ништа необично да Црнадак лаже. Хоћу да кажем да никада у животу нисам срео Пацолија, нити било гдје, нити у Бањалуци. Немам појма да је икада био у Бањалуци. Мислим да се ради о једној потпуно измишљеној шпекулацији својственој Игору Црнатку и његовом неуспјеху да води озбиљну политику, па је скренуо и кренуо да поново шпекулише и измишља“, истакао је Додик.

Предсједик Српске је нагласио да је истина да је Црнадак позвао Пацолија у Бањалуку, која не признаје самопроглашено Косово.

„Он је уназад двије године, колико ја разумијем, или можда и мање, наводни министар иностраних послова, Црнатков колега. Знам да је био проблем да дође у Сарајево, а одједном га доводи у Бањалуку, Тиме жели да зада јоше један ударац Бањалуци, која не признаје самопроглашено Косово и за коју је Пацоли непожељна особа у том смислу“, закључио је Додик за РТРС.

Архива