Додик: Бринути о Српској и јачати њену снагу

19.09.2018 Актуелно

 Додик је истакао да је актуелна власт учинила све да Република Српска остане мирна и стабилна.

„Морамо да бринемо о Републици Српској, не смијемо изгубити ништа од њене снаге, морамо да јачамо њену снагу, морамо се загледати у Србију и гледати у Русију, то су наши искрени пријатељи“, поручио је Додик вечерас у препуној Спортској дворани у Рогатици на предизборном скупу СНСД-а.

Он је рекао да иде у Сарајево да покаже да тамо не могу да раде нешто што није у интересу Републике Српске и Срба.

„Немам намјеру да радим против других народа, али нећу дати на Српску и Србе. Идем у Сарајево да побиједим у гостима“, додао је Додик.

Цвијановићева је поручила да треба радити заједнички за јаке и стабилне институције Српске.

„Додик ће спријечити да нас понижавају у Сарајеву. Ми се не окупљамо да бисмо убјеђивали за кога ће неко да гласа, јер знамо да радимо за јаку Српску“, истакла је Цвијановићев и подсјетила да је актуелна власт у претходном периоду повећавала плате, пензије, штитила Српску, која је светиња.

Она је поручила свима који лажу и подмећу разне ствари да никакве лажи неће укаљати побједу СНСД-а.

„/Кандидат СзП-а за предсједника Српске Вукота/ Говедарица, настојећи да нађе оправдање за то што нема ни ратног, ни радног стажа, окомио се на мене и моју породицу. Говедарица је издао једном и издаће сваки пут“, рекла је она.

Носилац кандидатске листе СНСД-а за Представнички дом парламента БиХ из Изборне јединице три Сташа Кошарац рекао је да је Република Српска за све у СНСД-у светиња.

„Сваког дана и на сваком мјесту показујемо како се гради Република Српска и наредне четири године ћемо бранити и радити за Српску“, додао је он.

Мирослав Вујичић, носилац кандидатске листе за Народну скупштину Српске из Изборне јединице осам рекао је да је СНСД у Рогатици побиједио 2016. године и да ће побиједити и ове.

Он је нагласио да је Цвијановићева подржала сваки пројекат у Рогатици, а да је Српској у Сарајеву потребан Додик.

Кандидат за посланика из Изборне јединице осам Нинослав Прелић набројао је велики број пројеката који су реализовани на подручју Рогатице у сарадњи са Владом Српске.

Он је нагласио да је забиљежен суфицит у општинском буџету у првих шест мјесеци ове године.

Прелић је поручио да ће се Република Српска одбранити тако што ће је у Сарајеву заступати Додик, а да предсједник Српске буде Цвијановићева.

Фото галерија:

[widgetkit id=“109″]

Архива