Цвијановић: Говедарица је поприлична кукавица

17.09.2018 Актуелно

“ За разлику од њега, ја свакоме кажем у лице шта имам – када уђем у Народну скупштину, када се обраћам грађанима, када гостујем у телевизијској емисији и када се обраћам новинарима. Гади ми се њихов начин вођења кампање“, рекла је Цвијановићева новинарима у Бањалуци коментаришући наводе медијског тима Вукоте Говедарице о њеном наводном усташком поријеклу.

Она је нагласила да је њихов начин кампање бруталан, због чега ће и брутално изгубити на изборима 7. октобра.

„Демантујем приче у којима мене и моје претке повезују са свим и свачим, њихове глупости и гадости, приче које упорно подмећу. Лажу и подмећу јер не може Вукота Говедарица са мном укрстити политички програм, он не може рећи ни шта је радио ни шта ће радити за Српску, а Жељка Цвијановић то може рећи“, поручила је она.

Цвијановићева је нагласила да је све на линији личне дискредитације.

„Мислила сам да не обраћам пажњу на то, али мораћемо обраћати пажњу јер је ово изашло из оквира свега нормалног“, истакла је Цвијановићева.

Она је навела да јој се „гади начин на који њен противкандидат Вукота Говедарица води кампању“.

„Њихове тврдње су само начин да ме дискредитују, због чега сам осјетила обавезу да се обратим јавности демантијем. Њихове приче о усташтву, о томе како сам рушила бошњачку кућу, па градила своју, па и томе како ми је и свекрва муслиманка, су за гађење“, поручила је Цвијановићева и додала да је, ипак, најгора прича коју су ширили мјесецима она у којој су доводили њене синове у везу са страдањем Бањалучанина Давида Драгичевића.

Архива