Цвијановић: Очекујемо побједу у Петрову и Изборној јединици пет

26.09.2018 Актуелно

 

„И ове године, уз тих 10 милиона КМ, улажемо још 550.000 КМ у путну инфраструктуру на локалном нивоу и по селима како бисмо обезбиједили бољи живот наших грађана“, рекла је Цвијановићева новинарима уочи предизборне трибине СНСД-а у Петрову.

Она је истакла да очекује побједу у Петрову и зато што зна да ће ова општина то знати да врати, јер цијени однос Владе Републике Српске према развоју ове локалне заједнице.

„Мислим да ће то представљати једну од важних тачака у нашој изборној јединици овдје и да ће сви заједно допринијети побједи коју очекујемо на нивоу Изборне јединице пет“, рекла је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице пет Зоран Благојевић изразио је увјерење да ће Цвијановићева бити предсједник Републике Српске.

„СНСД је у протеклом периоду у овој општини оставио велика дјела иза себе. За вријеме СНСД-а имовина општине повећана је са два милиона КМ на 20 милиона КМ, извоз је порастао са неких два милиона КМ на 33 милиона КМ, урађени су многи инфраструктурни објекти и створене добре шансе за развој“, рекао је Благојевић.

Он је истакао да СНСД очекује изборну побједу у општини Петрово. „Та побједа треба да буде убједљива и потребна нам је због јединства, због свега овога што нам се дешава“, рекао је Благојевић.

Архива