Ћорић: Дати снагу највећем српском политичару

15.09.2018 Актуелно

Предизборни скупови СНСД-а синоћ су одржани у бијељинским насељима Пучиле и Попови, гђе су посланички кандидати ове странке из изборних јединица шест и два оцијенили да су мјештани препознали истинске чуваре опстанка Републике Српске и заштитнике интереса народа.

Ћорић је поручио окупљенима у Поповима да не подрже оне који хапсе људе зато што су пријатељи Милорада Додика, те оцијенио да је министар безбједности у Савјету министара Драган Мектић „срамота за српски народ јер напада народ коме припада“.

„Ми морамо дати снагу највећем српском политичару Милораду Додику, али његова побједа је неодвојива од побједе Жељке Цвијановић“, рекао је Ћорић, те констатовао да ће предстојећа побједа СНСД бити највећа од када постоји парламентарна демократија у БиХ.

Кандидат СНСД за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице шест Милица Марковић позвала грађане да изађу на изборе и да не гласају за „издајничку политику Савеза за побједу у Сарајеву“.

„Ми са образом долазимо у ова насеља јер смо овђе улагали у развој и у људе који нас сада цијене“, рекла је Марковићева.

Кандидат за посланика СНСд-а за Народну скупштину из Изборне јединице шест Драган Кнежевић оцијенио је да је премијер Републике Српске Жељка Цвијановић, која је кандидат за предсједника Српске, „јунак јер је одржала економску стабилност Републике Српске“.

Кандидат СНСД за посланика у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два Војин Митровић изразио је увјерење да једино СНСД гарантује сигуран опстанак Републике Српске.

„Људи морају да виде ко је шта урадио у претходном периоду. Једино су Милорад Додик и Жељка Цвијановиц истински чувари опстанка Републике Српске“, поручио је Митровић.

Кандидат СНСД за посланика у парламенту БиХ Тања Бошњаковић из Изборне јединице два истакла је како очекује максималну подршку жена кандидату за предсједнка Републике Српске Жељки Цвијановић.

„Жена је стуб куће као што је стуб и државе. Огромни су помаци које је учинила влада Жељке Цвијановић, а поменућу само матерински додатак“, навела је Бошњаковићева. 

Архива