Брод снажно уз СНСД, Додика и Жељку

10.09.2018 Актуелно

СНСД је вечерас у Броду, у Спортској дворани одржао предизборни митинг на којем је представио предизборни програм и своје кандидате на предстојећим изборима. На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Брод и начелник општине Брод Илија Јовичић, Славиша Томићевић кандидат за Парламент БиХ, кандидати за НСРС, Данијела Ђукић, Ружица Маслић и Дејан Чечавац, Жељка Цвијановић, кандидат за предсједника Републике Српске и Милорад Додик, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ

Жељка Цвијановић
Јаке институције за снажну Српску

Ми смо побједници, јер све ове године нижемо само побједе. Изградили смо стабилне институције за јаку Републику Српску. Наша побједа је побједа за слободну и развијену Републику Српску. Наши кораци су кораци за бољу будућност. Ми радимо за јаку Републику Српску, а ови је из СзП све ове године је покушавају разградити.
На сцени је у Сарајеву била очигледна издаја Републике Српске и живота свих грађана Републике Српске.
Седми октобар је дан када ће наша побједа вољом грађана Републике Српске бити потврђена

Милорад Додик
Важни избори за Републику Српску и српски народ

Вјерујемо у наш успјех. Овдје у Броду, као и широм Републике Српске смо много урадили. Брод са СНСД-ом има своју перспективу. Ово су важни избори за Републику Српску и спрски народ.
Мој избор за предсједника Републике Српске је Жељка Цвијановић коју ви треба да потврдите 7. октобра. Ми знамо да имамо подршку вас, нашег народа, јер смо ми власт увијек доживљавали као одговорност, а не као привилегију.
Срби у себи имају безграничну љубав и она им даје снагу да издрже све изазове и препреке које стоје пред њима. Република Српска сваки дан мора да се брани.
Ја сам Србин и тим се поносим, јер је иза српског народа свијетла традиција. Зато је Република Српска држава која је гаранција наше слободе, перпсективе и развоја.
Сигуран сам унашу велику побједу. Никада нисам дозвољавао да неко понижава Републику Српску, наш начин живота, наш језик, наше писмо, наше славе.
Морамо имати јаку власт са једним великим лидером као што то имају сви велики народи.
Вјерујем у побједу мога народа, СНСД-а, Жељке Цвијановић и мене као будућег члана Предсједништва БиХ.

Илија Јовичић
Сигурно побјеђујемо

Власт СНСД-а у Броду заједно са Владом Републике Српске брине о свим грађанима Брода. Без подршке Владе Републике Српске неби успјели да свих ових година развијамо Брод. Одговорно поручујем да Брод неће разочарати.

Славиша Томићевић
Ово је тим за јаку Српску

Ово је тим који гарантује јаку Републику Српску. Ви својом вољом одлучујете о судбини Републике Српске, а сигурни смо да је ваш избор Милорад Додик, Жељка Цвијановић и СНСД

Данијела Ђукић
Заједнички дан за боље сутра

На данашњи дан прије осам година сам постала члан СНСД-а. Данас сам сигурна да је то била права одлука. Нас краси заједнички рад за боље сутра Републике Српске.

Ружица Маслић
СНСД велика породица

СНСД је велика и сложна породица која пружа шансу свима, а посебно афирмише жене. Зато вас све позивам да подржите наше кандидате за срећну будућност Републике Српске и наше дјеце. Подржите Жељку Цвијановић и Милорада Додика и то ће бити ваша исправна одлука

Дејан Чечавац
Република Српска сигурним корацима иде својим путем

Република Српска под вођством СНСД-а, Жељке и Додика сигурним корацима иде у своју срећну будућност. Позивам вас да будете јединствени и сложни за Српску. Брод је увијек знао да изабере боље за свој град и за Републику Српску.

Фото галерија:

[widgetkit id=“98″]

Архива