БиХ је заблуда, ми тамо не треба да будемо

12.09.2018 Актуелно

На скупу су говорили: Вељко Марић, кандидат за посланика у НСРС и предсједник ОО СНСД Фоча, Горан Милић кандидат за Парламент БиХ, Дејан Павловић, кандидат за посланика у НСРС, Лука Петровић, носилац листе ИЈ 9 за НСРС, Сташа Кошарац, носилац листе за Парламент БиХ из ИЈ 3, кандидат за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић и кандидат за српског члана Предсједништва БиХ Милорад Додик.

Жељка Цвијановић
Ми се зовемо побједа

СНСД све ове године ради за Републику Српску. Све изазове смо до сада побиједили и побиједићемо и 7. октобра. Ми се зовемо побједа!

Ми достојанствено представљамо народ Републике Српске, поносни на Републику Српску и она је за нас већа него Америка.

Ми и ви идемо заједно. Ми смо тим. Ми смо велика екипа која има јасан циљ са јаким институцијама.

Ми имамо пред собом још доста задатака. За успјех Републике Српске из сваке наше општине битна је сарадња Владе Републике Српске и локалне управе. Фоча без Владе Републике Српске неби  била оваква каква је сада. Када смо заједно, онда сигурним кораком идемо напријед.

Милорад Додик
Нема границе на Дрини

Људе које окупља љубав увијек су у покрету и воде напријед. Фоча има љубав и зато из дана у дан иде напријед.

Ја послије ових избора идем у Сарајево, али не да тамо нешто дам, већ да штитим Републику Српску и побиједим у гостима. Зато и идем у Сарајево.

Дошли смо у позицију да имамо стабилне институције, стабилан буџет и да можемо инвестирати широм Републике Српске ида можемо повећавати плате и пензије. Све што смо обећали, све је урађено.

Само озбиљни народи могу да изграде државу и да у њој имају слободу. Срби су давали слободу другим народима у двије Југославије. То су биле наше заблуде. БиХ је заблуда и ми тамо не треба да будемо. Бићемо у њој ако је то наша воља. Ми нисмо авантуристи и чекамо прави тренутак. Тражићу одмах послије избора да Инцко иде из Сарајева.

Ми смо најбољи дио српског народа и ми нисмо никакви Босанци нити босански Срби. Ми смо Срби и хоћемо да се то поштује. Ми смо Срби.

Настављамо заједно са Србијом. Нема границе на Дрини. Не смијемо се стидити што смо Срби. Дан 7. октобар је дан наше велике побједе када ћемо изабрати Жељку Цвијановић за предсједника Републике Српске, а Милорада Додика за српског члана Предсједништва.

Лука Петровић
Фоча је изабарла СНСД, Додика и Жељку

Фоча је одабрала и изабрала за побједнике СНСД, и Додика и Жељку. Савез за промјене или како се већ зове није у опозицији, него на политичком сметљишту. Створили смо најбољу радну атмосферу од оснивања Републике Српске. Ми пажљиво слушамо глас вас, нашег народа.

Одољели смо свим подвалама и покушајима набацивања кривње од стране Срба који су ове четири године били власт у Сарајеву.

Свашта су ружно говорили о кретањима у Републици Српској, а привреда и остале инвестиције и пројекти цвјетају.

Наш циљ није побједа са 50%, наш циљ је побједа од 70% гласова грађана!

Пред нама су нови пројкети, а за вас из Фоче је битан пут Тјентиште-Фоча који гради Србија и Република Српска. Позивам вас да уђете у све и једну породицу у Фочи и да им бјасните ко смо ми, а ко су они. Ми смо најбољи тим на Балкану.

Сташа Кошарац
Ми све ове године градимо

Фоча воли Републику Српску, Фоча подржава СНСД, Додика и Жељку. Ми све ове године радимо и градимо.

Ми волимо Републику Српску, Србију и Русију, Путина и Вучића, а ови из СзП Бакира Изетбеговића. Блокирали су милијарду КМ у жељи да науде институцијама Републике Српске. Треба нам Милорад Додик за члана Предсједништва БиХ да се то више никада не дешава. Жељку за предсједника Републике Српске је изабрао српски народ, а Говедарицу на ту функцију „гура“ и предлаже Бакир Изетбеговић.

Вељко Марић
Глас за будућност

СНСД ће и даље радити за Фочу, Херцеговину и њене грађане. Глас за нас 7. октобра је глас за будућност Републике Српске. Сви обећани пројекти су завршени, а слиједи нам отварање обданишта за дјецу и чекамо да га предсједник и предсједница отворе, јер сретна је Република која гради обданишта.

Пред нама су нови пројекти и нова радна мјеста. Ми желимо Фочу у којој се остаје и опстаје и која се кандидује да добије статус града.

Горан Милић
Чувајмо Републику Српску

Први задатак свих нас је чување и одбрана Републике Српске. Морамо бити свјесни да треба да радимо више и боље. Наше патриотско опредјељење је порука да историја никада не прашта издају. Србима не треба нова катарза која се зове „Савез за промјене“, што у суштини значи изадју и издајнике.

Иза СНСД-а стоји један патриотски народ који ће 7. откобра изабрати Жељку Цвијановић за предсједницу Републиие Српске и Милорад Додика за српског члана Предсједништва.

Дејан Павловић
Наша побједа је израз снаге

Наша побједа 7. октобра је манифестација снаге Републике Српске и српског народа. Република Српска ће послије 7. октобра добити додатну снагу да настави изграђивати Републику Српску за бољи живот њених грађана.

Фото галерија:

[widgetkit id=“103″]

Архива