Вукановићев однос према жени је забрињавајућа порука

12.08.2018 Актуелно

 

„Тај ниво и ментални склоп знамо да одговара неким архаичним поднебљима и менталним размишљањима људи који апсолутно немају никакве везе са Републиком Српском, ни са православљем, ни са хришћанством“, рекла је Марковићева.

Коментаришући став кандидата СДС-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске Небојше Вукановића да никада не треба предати власт у руке, како је навео, неуравнотеженим женама које својим „девијантним понашањем могу да угрозе функционисање Републике Српске“, Марковићева је рекла Срни да забрињавајућа порука свим женама у Српској јесте однос Вукановића према жени, као мајци, сестри, супрузи и на крају као политичарки.

Марковићева је истакла да је Вукановић недостојна личност да уопште говори о некадашњој предсједници Републике Српске Биљани Плавшић и предсједници Владе Републике Српске Жељки Цвијановић и додала да није пуно изненађена таквим изјавама с обзиром да је имао сличних изјава у претходном периоду.

„И поред његове злобе и пакости госпођа Цвијановић ће постати предсједница Републике Српске. Апелујем на све жене у Републици Српској да добро размисле о тој изјави Небојше Вукановића који је глас СДС-а и говори у великој мјери у име СДС-а, што ће рећи да и један дио људи у СДС-у тако размишља“, рекла је Марковићева.

Она је позвала све жене да размисле о томе, ако ни из каквог другог разлога, онда из поштовања према себи и свакој другој жени у Републици Српској.

„Жене треба да гласају за Жељку Цвијановић и на тај начин осуде и омаловаже ставове какве има Небојша Вукановић који је врло проблематичан ментални склоп човјека и који апсолутно не зна `куд му која долази`“, рекла је Марковићева.

Архива