Аутопут Бањалука – Добој једна од великих радних побједа Српске

19.08.2018 Актуелно

 

„Република Српска ће с овим ауто-путем имати 120 километара ауто-пута. Сви тежимо ка бољем и успјешнијем, а Прњавор ће изградњом ауто-пута добити и једну од најфреквентнијих и најразвијенијих индустријских зона“, рекао је Додик новинарима на Вучијаку код Прњавора.

Према његовим ријечима, завршетак изградње ауто-пута Бањалука-Добој биће једна од великих инфраструктурних побједа Српске.

Предсједник Српске је нагласио да је Прњавор једна од важних, развијених и веома динамичних локалних заједница у Републици Српској у којој је видљиво да се сваки дан нешто ново ради.

Додик је подсјетио да је у овој локалној заједници прије четири-пет година потпуно био заустављен развој, те да није било видљивог напретка, јер није постојала сарадња са републичким институцијама.

„Прњавор је реаговао, /Дарко/ Томаш је изабран за начелника и зато што је сада добра сарадња између локалних органа власти и Републике долазе овакве инвестиције. Желим да честитам наченику Томашу, његовом тиму, свим руководиоцима и народу на видљивом развоју“, рекао је предсједник Републике Српске.

Архива