Шулић: Заначајан нови пројекат за самозапошљавање младих

31.08.2018 Актуелно

Шулић је данас на Јахорини, гдје се одржава традиционални љетни камп младих социјалдемократа „еМеСдијаДа 2018“, нагласио да ће, захваљујући Влади Републике Српске, у овој години правнички стаж урадити 1.200 младих.

„То ниједна влада у окружењу не ради, то ради Влада Републике Српске, на чијем је челу Жељка Цвијановић и која има подршку младих“, истакао је Шулић.

Према његовим ријечима, млади социјалдемократи су учествовали у креирању свих политика које је од 2006. године доносила Влада Републике Српске.

„Тад нисмо имали стипендија, данас имамо то“, рекао је Шулић и додао да у локалним заједницама, гдје су начелници и градоначелници из СНСД-а млади социјалдемократи раде на издвајању додатних средстава за стипендирање и самозапошљавање.

Он је истакао да су млади мотор организације СНСД-а.

„Данас на Јахорини имамо више од 700 младих људи“, навео је Шулић и додао да је у оквиру кампа организована едукација за младе социјалдемократе у вези са изборном кампањом и коришћењем друштвених мрежа у кампањи.

Шулић је поручио да глас за кандидате СНСД-а за члана Предсједништва БиХ Милорада Додика и предсједника Републике Српске Жељку Цвијановић гарантује раст и развој Српске.

Архива