Социјалисти поуздан коалициони партнер

25.08.2018 Актуелно

Цвијановићева је подсјетила да је јуче посјетила и Градски одбор ДНС Бијељина и додала да је показано јединство и опредијељеност коалиције да заједно остваре велику побједу за Републику Српску на предстојећим изборима.

 

„Однос према Социјалистичкој партији и нашој сарадњи увијек је био позитиван. Имам добра искуства као неко ко је водио коалициону владу више од пет година и ово је и прилика да се захвалим свим тим људима на подршци и на свом добром разумијевању“, истакла је Цвијановићева.

Према њеним ријечима, на састанку у Бијељини конципиране су одређене ствари и дата нова димензија коалиционим односима.

„Блискост мора да се његује и на овај начин, да директно разговарамо сви и са чланством и са људима који воде изборни процес“, оцијенила је Цвијановићева и навела да је задовољна и захвална за сву подршку Социјалистичке партије.

Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Бијељина Недељко Јовић изјавио је након разговора са Цвијановићевом да изборна побједа коалиције није упитна, али да она треба да буде и убједљива.

„Градски одбор Социјалистичке партије Бијељина ће на овим просторима дати несумњиву подршку кандидату за предсједника Републике Српске Жељки Цвијановић и Милораду Додику за члана Предсједништва БиХ“, најавио је Јовић.

Он је навео да овај градски одбор очекује да оствари запажене резултате, као и у претходном периоду, и да заједно чине стабилну коалицију наредних осам или више година.

Јовић је рекао да је изборна побједа ове коалиције у интересу града Бијељине и цијеле Републике Српске, на задовољство свих грађана.

Претходно је потпредсједница Савеза независних социјалдемократа Жељка Цвијановић одржала је у Бијељини радни састанак са представницима свих коалиционих странака за предстојеће Опште изборе.

Архива