Побједа СНСД-а је побједа и Републике Српске

12.08.2018 Актуелно

„Наша цијела структура и инфраструктура ради на терену добар посао, али исто тако показујемо и способност да се окупљамо, јер смо партија која не губи чланство и која се не разједињује. Уз све то, оно што је веома важно јесте да смо свјесни политичког задатка који је пред нама а то је уједно и наш политички циљ – јака Република Српска“, изјавила је Цвијановићева новинарима на Сјемећу гдје је присуствовала регионалној смотри Младих социјалдемократа /МСД/.

Да би Република била јака, нагласила је Цвијановићева, морају се бирати јаке политичке партије које имају стабилне политичке програме, које знају шта треба радити на политичком и економском плану и које знају како се чува Република са аспекта уставних надлежности.

„У претходном периоду радили смо на свим овим пољима и показали значајне резултате и то је порука са којом сви наши активисти, као и млади који су се данас окупили овдје треба да изађу пред грађане и без икаквих проблема, стида и лажне скромности траже подршку за наше политике јер су то политике које доносе побједу не само СНСД-у, већ и Републици Српској“, истакла је Цвијановићева.

Она је нагласила да СНСД ради за Републику Српску и да су се данас окупили на Сјемећу да покажу своју снагу, да покажу да могу да буду заједно, да се друже, али и да су партија која воли много да ради.

„Окупљамо се и прослављамо свој изборни резултат знајући да је сваки наш добар резултат и свака наша побједа – побједа Републике Српске“, закључила је Цвијановићева.

Архива