Додик: СНСД – народна, национална и државотворна партија

31.08.2018 Актуелно

 

Он је истакао да је од 192.000 чланова СНСД-а 52.000 жена и 27.000 младих, што говори да је СНСД једна од најмасовнијих и најбоље организованих политичких партија.

Додик је на манифестацији „Гастро вече“, које је организовао Градски одбор СНСД Приједор и Актив жена, рекао да ће СНСД на предстојећим изборима остварити историјски вриједну побједу.

„Ово је резултат залагања и инспирације наших активиста, да заједно прикупимо додатну енергију за вријеме које нас чека у наредних мјесец дана увјерени да ће СНСД побиједити и остварити историјски вриједну побједу која ће бити већа него она 2006. године када смо имали до сада најбољи резултат“, рекао је Додик.

Он је рекао да се данас дружио и са младима СНСД-а на Јахорини који су, такође, на свој начин обиљежили почетак кампање, увјерени да СНСД има квалитет и капацитет да изнесе ову кампању, зато што је народна и национална и државотворна политичка партија.

На манифестацији „Гастро вече“ која је одржана у Љетној башти у Приједору уз богат умјетнички програм презентована је гастро понуда народа Поткозарја, а манифестацији је присуствовала и потпресдједница СНСД-а Жељка Цвијановић.

Чланице Актива жена, на 26 штандова представиле су разна традиционала поткозарска јела, а уприличен је и пригодан културно-забавни програм.

 

Архива