Додик очекује највећу изборну побједу до сада

05.08.2018 Актуелно

Након састанка са представницима мјесних одбора требињског изборног штаба, Додик је рекао да је стање у СНСД-у у Требињу, као и другим мјестима, најбоље до сада и да очекује најбољи икада постигнути изборни резултата у свим дијеловима Републике Српске.

„Модел рада у Требињу треба да буде пренесен и у друге општинске организације. Нађен је квалитетан спој између градске управе, директора јавних установа и предузећа, који су вршиоци одговорних функција“, рекао је Додик.

Генерални секретар СНСД Лука Петровић истакао је да је требињски СНСД потпуно спреман за предстојеће опште изборе и изборну кампању.

„Апсолутно смо на услузи свим грађанима једнако. Они то препознају и очекујемо рекордну побједу СНСД-а у Требињу и шире“, нагласио је Петровић.

Он је додао да требињски СНСД има јасно зацртане циљеве за Народну Скупштину Републике Српске, Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ, а да је један од њих освајање четири до седам мандата, колико их у Народној скупштини Републике Српске припада изборној јединици девет.

Архива