Додик ће сигурно бити члан Предсједништва БиХ из Српске

01.08.2018 Актуелно

 

Реагујући на наводе које је пренијела телевизија БН да ће „предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић замијенити Милорада Додика на мјесту члана Предсједништва БиХ из Српске, уколико СНСД оствари побједу за ту позицију на општим изборима у октобру“, Ковачевић је навео да је ријеч о спину.

„Колико је Додик озбиљан кандидат и колико су сви у опозицији, али и они који покушавају да им помогну, свјесни да нико не може да га угрози, показује и то да се креирају овакви спинови“, рекао је Ковачевић.

Према његовим ријечима, то се чини не би ли се људи на било који начин демотивисали да остану при свом избору, односно да гласају за човјека којем вјерују и којег желе да у име Републике Српске пошаљу у Предсједништво БиХ.

„С друге стране, нисам баш у потпуности сигуран да иза овога стоји опозиција, али се они оваквим спиновима радују. Прије бих рекао да иза оваквог спина стоје представници дијела међународне заједнице и такозване сарајевске чаршије који најмање желе да у име Републике Српске у Предсједништву БиХ у Сарајеву виде Додика“, навео је Ковачевић.

Архива